Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

1. DRØMMELEPPESTIFTEN

Et av mine favorittprodukter er Pure Color Envy Lipstick i fargen Carnal. Jeg elsker klare farger. Og rødt er alltid en sikker vinner! Fra Estée Lauder, 285 kr.

 

2. ALLTID NEGLELAKK

Jeg liker naturlige og nøytrale neglelakker i beige- og gråtoner, også fordi neglene fortsatt ser fine ut selv om lakken har skallet litt av. Men hvis jeg skal på ferie bruker jeg gjerne sterke farger som kongeblått eller rødt. Vinylux Weekly Polish i fargen Rouge Red fra CND, 169 kr.

 

3. MAKEUP-PRIMER

Påfører man Photo Finish Foundation Primer fra Smashbox før vanlig foundation sitter foundationen lengre og ser mye bedre ut. Jeg liker den kjempegodt. 260 kr.

 

4. LETT DEKKENDE FOUNDATION

Luminous Silk Foundation fra Armani er helt fantastisk. Jeg liker den fordi den ikke er for tung. For å påføre den bruker jeg en rund svamp slik at foundationen legger seg jevnt, helt uten å kake seg. 430 kr.

 

5. DYPTVIRKENDE HÅRBALSAM

Mitt hemmelige triks for å holde håret blankt er å bruke balsamen som følger med hjemmehårfarge. Denne balsamen er ekstra sterk siden den pleier håret etter at det er blitt farget. Hårfarge, Salonist fra Vidal Sassoon, 199 kr.

 

6. FOREBYGGENDE ØYEKREM

Jeg bruker Ole Henriksens Fresh Start Eye Cream hver dag før jeg legger meg. Jeg klapper den inn under øynene for å forhindre huden min i å se eldre ut. Søstrene mine brukte også denne da de var på min alder, og det ser ut som om den har virket. 495 kr.

 

7. MATTENDE PUDDER

Clinique-pudderet mitt tar jeg på etter at jeg har lagt foundation for å ikke bli så blank i huden. Det er veldig lett og gir heller ikke huden min utbrudd. Stay Matte Sheer Pressed Powder, 260 kr.

 

8. FORLENGENDE MASKARA

Jeg bruker ikke så mye øyemakeup, men når jeg gjør det, liker jeg å bruke maskara. Hypnôse Drama gjør vippene kjempelange. Jeg elsker den! Fra Lancôme, 290 kr.

 

9. 3-i-1 VIPPEPRIMER

Den nye vippeprimeren Little Black Primer fungerer som en lett base for maskara, som en diskré vippefarge i seg selv eller som et vannavstøtende topcoat. Fra Estée Lauder, 225 kr.

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!