Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hurra hurra!

Fra 21. april og en måned framover kan du kjøpe utvalgte kreasjoner fra Burberry Prorsums vårkolleksjon i Burberry-butikken i Nedre slottsgate 9 i Oslo.

Vårkolleksjonen til det britiske motehuset, med sjefdesigner Christopher Bailey i spissen, besto av en fantastisk fargesammensetning av rødt, grønt, blått og gult, maleriske strøk, korte denimjakker, lakk, lange blyantskjørt  og mønstrede varianter av den klassiske trenchfrakken.

 

ELLEs favoritter fra Burberry Prorsum, nå tilgjengelig i Burberry-butikken i Oslo. Trenchcoat, cirka kr. 26.000, grønn semsket trenchcoat, cirka kr 41.350, bowling-veske, cirka kr. 18.000, sandaler, cirka kr 4.180, kort denimjakke, cirka kr 13.000, skjerf, cirka kroner 6.449, clutch, cirka kr 8.460. © Produsenten

Våre shoppingfavoritter er de korte denimjakkene, de fargerike sandalene og de semskede trenchcoatene. Selv om de er fargerike er de også klassiske og kan brukes igjen og igjen.

De vakre chiffon-kjolene er også gode investeringsplagg - perfekte i for eksempel bryllup eller andre morsomme, og litt formelle, anledninger.

Motehuset har også skapt en rekke vakre skjerf for sesongen. Materialer som kasjmir og silke gjør at dette er tilbehør du har lenge.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!