Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

I fjor sommer kledde bloggere som Annabel Rosendahl og Line Langmo seg i kjoler fra Rough Rugs. Nå er merket til salgs hos nettstedet funliving.no, og de mønstrede kjolene i ulike farger er perfekte strandkjoler. Kjolene er skapt basert på blokk-printing, som oppsto på 1400-tallet som en måte å dekorere plagg.

Mønstrene består gjerne av en miks av striper, firkanter og siksakkmønster, og kan minne om mønsteret du finner på Palestina-skjerf.

Danske Cecilie Copenhagen har blitt brukt av blant annet blogger Pernille Teisbæk og modell Caroline Brasch, og kommer i et mangfold av varianter.

Topper, shorts, kjoler og skjørt i ulike fargekombinasjoner har blitt populære i Danmark, og vi slenger oss på fan-vogna. I månedens utgave av ELLE kan du forresten lese et mini-intervju med designeren selv.

Style kjolene enkelt med flate sandaler, et enkelt nett og kule solbriller. På fest er snøresandaler en sikker vinner, og røde lepper og enkel sminke er en kul kontrast.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!