Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Det er mange grunner til å glede seg til sommeren; sol, bading, bare legger, brun hud, florlette sommerkjoler  osv.

Men vi må innrømme at akkurat i dag, gleder vi oss enda litt mer til et gjensyn med to av våre absolutt favoritt-TV-serier.

Nå er nemlig første smakebit fra andre sesong av HBO-serien True Detective og tredje sesong av Netflixs Orange Is the New Black sluppet. Begge har premiere i juni, så om sommeren skulle regne bort, har du noe å bruke tiden på (og en god unnskyldning for å være inne).

Første sesong av True Detective er noe av det mest hektende vi har sett på TV de siste årene, og forventningene til andre runde er skyhøye.

Matthew McConaughey og Woody Harrelson, som spilte etterforskerparet Rust og Hart, er erstattet med stjernerekka Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn og Taylor Kitch. Selv om vi gjerne skulle sett det originale castet i aksjon igjen, har vi troen på at dette kan bli ganske så bra! Første episode er tilgjengelig på HBO Nordic 21.juni.

Her er første smakebit:

https://www.youtube.com/watch?v=4OfU7CGY5DQ:

Fengselsfuglene i Netflix-suksessen Orange Is the New Black er tilbake på skjermen 12. juni, og vi teller dager til et gjensyn med Piper, Alex, Red, Crazy Eyes og resten av de spik spenna gærne damene i kvinnefengselet Litchfield.

Her er traileren:

https://www.youtube.com/watch?v=njy0dFFlpAc

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!