Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Maskara er det viktigste makeupproduktet for mange kvinner. Max Factors ansvarlige makeupartist har designet vårens vippelook.

Velg holdbare produkter som du kan stole på. Facefinity All Day Flawless er primer, foundation og concealer i ett, og med en foundationkost er det enkelt å få et godt resultat.

Hvis du ønsker en iøynefallende vippelook, er det smart å bruke en vippetang først. Det handler om å åpne opp blikket og gi øynene fokus.

Fremhev intensiteten i blikket med kremskyggen Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i fargen Icicle Blue. Påfør den på øyelokket opp til globalen og langs nedre vippelinje. Når du påfører mascaraen, bruker du først sikksakk bevegelser for å arbeide den inn ved vipperoten, før du drar mascarabørsten ut i tuppene.

Hvis du ønsker ekstra intensitet, bør du påføre mer mascara inne ved vipperoten, slik at vippene ikke blir for tunge ytterst. Påfør også litt mascara langs nedre vippekant, med fokus på vipperøttene.

Definer leppene med Lipfinity i en lys farge.

Her er produktene du trenger:

1. MAKSIMALE VIPPER: False Lash Effect Mascara i fargen Black, 179 kr. Med den aller største børsten fra Max Factor gir denne maskaraen perfekt volum.

2. FOKUS PÅ ØYET: Masterpiece Kohl Pencil i fargen White, 99 kr. Fremhever de svarte vippene ved å skape kontrast.

3. HOLDBAR BASE: Facefinity All Day Flawless Foundation, 179 kr. Holdbar finish som dekker, jevner ut og sitter hele dagen.

4. VARER LENGE: Lipfinity i fargen Forever Precious, 149 kr.

5. FÅR FRAM ØYEFARGEN: Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i fargen Icicle Blue, 109 kr.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!