Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Hverdagsglamour handler om å klare kunsstykket å markere både øyne og lepper. Da gjelder det å være lett på hånden og å jobbe med de riktige fargene.

Begynn med Miracle Touch - en fast foundation som jevner ut og gir huden en naturlig dekkevne, men som får en flytende konsistens ved kontakt med huden. Dette gjør den lett å jobbe med. Legg kremøyeskyggen Excess Shimmer Eyeshadow på hele øyelokket og langs nedre vippekant. Den er metallisk og definerer øyet, men uten at den dominerer hele ansiktet.

Bruk en brun eyeliner på våtkanten, og ram inn blikket med en klassisk volummascara. Ikke glem å gi øyenbrynene dine en perfekt form med øyenbrynsblyant og - børste.

For å skape røde, men diskré lepper, er det viktig at utgangspunktet er myke lepper. Bruk en leppepomade, før du påfører leppestiften med pensel fra innerst til ytterst, slik at leppepomaden blandes med leppestiften og skaper en delikat leppefarge.

Produktene du trenger for looken:

1. Miracle touch foundation, kr 179.

2. Excess Shimmer Eyeshadow i fargen Copper, kr 119.

3. Kohl Pencil i fargen Brown, 99 kr.

4. Eyebrow Pencil i fargen Hazel, 99 kr.

5. Colour Elixir Lipstick i fargen Ruby Tuesday, kr 139.

6. Masterpiece Max mascara i fargen Black, kr 159.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!