Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Therese Dombek er siste tilskudd til ELLE-redaksjonen og ELLEblogg. I den anledning synes vi det gjorde seg med en liten introduksjon på frøkna, og vi har stilt henne et par spørsmål, om alt fra sminke til musikk.

Hei Therese - hvem er du?

Jeg er en veldig heldig jente som har levd av hobbyen min i alle år. Jeg ser på sminke som en form for kunst, og jeg elsker å pønske fram en look til minste detalj. Er også glad i å skrive, så det å jobbe som skjønnhetsansvarlig i ELLE er den perfekte jobben for meg. Jeg bor på Carl Berner i Oslo sammen med min søte lille datter Frida og våre ni fisker, drømmer om kolonihytte og henger med den gode gamle venninnegjengen så ofte jeg kan.

Hva kan vi lese om på bloggen din?

Leseren vil få et ærlig innblikk i jobben som skjønnhetsansvarlig i ELLE. Dere vil bli med i kulissene, bli oppdatert på nyheter før alle andre og overøst med tips og triks, favoritter og skjønnhetshemmeligheter fra eksperter og kjendiser fra inn-og utland. Forhåpentligvis blir det litt gavedryss i ny og ne også!

Beskriv den vakreste skjønnhetslooken du vet om!

En glødende hud med fregner som stråler gjennom en transparent base. Sorte, buede vipper, naturlige, kraftige bryn og gjennomfuktede lepper uten altfor mye farge. Pluss et lett slør av gull over øyelokkene. Duggfriskt og moderne!

Hva finner vi mest av i sminkeskuffen ditt?

Brune øyeskygger, rosa rouger, sorte kajaler og en haug maskaraer og neglelakker.

Hva klarer du deg ikke uten?

På det helt overfladiske plan er jeg avhengig av bodylotion, neglefil, lipgloss, elektrisk tannbørste og Clarisonic-rensekosten for ansiktet.

Hvor henter du inspirasjon?

Jeg er en dagdrømmer og blir oftest inspirert når jeg ikke gjør noen ting som krever konsentrasjon, som for eksempel når jeg sitter på fly eller buss, eller ligger på en solseng og later meg.

Hvem er den vakreste dama i verden?

Cheryl Cole. Og den barskeste mannen jeg vet om er Brad Pitt.

Hva er ditt siste skjønnhetskjøp?

To øyesminkefjernere for vannfast maskara fra Eucerin.

Og hva er øverst på ønskelista?

Duftlys og massasjetime. Alltid.

Hvis du skulle vært et dyr, hvilket ville du vært?

Ifølge testen på www.animalinyou.com ville jeg vært en bever hvis jeg var et dyr: "Beavers are the workaholics of the animal world. (…) In their spare time, beavers love to busy themselves around the house or tend their precisely manicured lawns. Today it is generally believed that the beaver's intelligence is overrated: though they will purposely fell trees to build dams, they are often killed by their poor lumberjacking skills. Their conscientious attitudes makes them dependable as friends and a commitment from a beaver is like money in the bank." Dette er spot on altså. Jeg er tydeligvis ganske fornøyd med meg selv, for jeg svarer bever, helst en flyvende en.

Favorittfilm?

De urørlige.

Hvilke låter går på repeat på spillelista di?

Det er noen sanger jeg aldri blir lei:

Alt-J – Taro

The Killers – On Top

Ellie Goulding – Lights

Patti Smith – Because the Night

The Roots - The Seed

Frank Ocean - Swim Good

Ed Sheeran - I See Fire

Guns n roses – Sweet Child of Mine.

 

Bloggen til Therese finner du her!

 

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!