Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Coolhunting.com: Livsstilsnettsted som tar for seg alt som er nytt og hipt. Her finner du reiseguider og tips til noen av verdens kuleste byer, samt en egen reisenettkanal.

Fathomaway.com: Supert reisenettsted, med massevis av inspirerende og nyttige reiseartikler.

Nowheremag.com: Her finner du en reiseblogg med personlige skildringer og bilder fra steder du ikke visste at du hadde lyst til å besøke.

Ahotellife.com: Personlige hotellanmeldelser fra alle verdenshjørner. Topp om du leter et sted du kan skjemme deg bort, gjerne i umiddelbar nærhet til asurblått hav … 

Petitepassport.com: Designhotspots verden rundt. Her finner du kule hoteller og restauranter, testet av dama bak, Pauline, samt tips til hva du bør få med deg med fokus på design og kultur på verdens hippeste destinasjoner.

Tinyatlasquarterly.com: En litt annerledes og superinspirerende reiseblogg. Du blir tatt med behind the scenes av fotografer, stylister og designere som reiser verden rundt i jobbsammenheng. I tillegg til å få en sniktitt av arbeidene de gjør, tipser de om hvor du kan bo, spise og sove og hva du skal gjøre på de ulike destinasjonene de besøker.

Thevoyageur.net: Franske Pauline jobber som designer i Paris, men elsker å reise på fritiden. På bloggen samler hun de beste tipsene fra reiser både i og utenfor Europa.

Travelteq.com: Nettsted med fokus på reisekultur og livsstil. Her er finner du tips til hvor du skal spise og bo i noen av verdens kuleste byer, samt tips til ting og tang du bør ha i bagasjen.

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!