Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Salget er rett rundt hjørnet, og det er lett å bli revet med av blinkende salgsskilt og tilsynelatende vanvittig gode priser.

Men, det er visse ting det er like greit å la ligge i tilbudskurven, mens andre ting er verdt å ta en aldri så liten slosskamp over.

Her er plaggene, skoene og tilbehøret som er virkelige salgskupp:

Alt med frynser - frynser holder seg i motebildet, så frynsete skjørt, vesker, sko med frynsete dusker og andre plagg med flagrende remser er en klok investering. Frynser er en trend som er relativt evigvarende i motebildet, og derfor trygt å kjøpe.

Kvalitet - tenk deg om to ganger før du kjøper tre bluser for prisen av to i polyester. Hvor fint vil plagget være om ett eller to år? Klassiske plagg er alltid en vinner, men da bør kvaliteten også være der. Sjekk lappen på plagget, varer i bomull, silke, ull og kasjmir er supre investeringer.

Skinn - skinn er gjerne dyrt, og det er naturligvis fordi det er en eksklusiv vare. På salg kan du spare mye på å legge litt ekstra penger i gode materialer. 70-tallstrenden som regjerer vårens trendbilde blir et par hakk vassere med statement-plagg i skinn, så kjoler, jakker og sko i skinn er et godt kjøp. Bra skinn holder seg godt, og blir bare finere med årene.

Denim - Denimjakker og bukser er sikre investeringer. Våren preges av mye klar blå denim, gjerne i form av kjoler og slengbukser.

Detaljer - asymmetriske skuldre, transparente partier, off the shoulder-snitt, mønstrete kjoler med lange ermer og korte jakker blir det mye å se av til våren, og er salgskupp du gjerne kan gjøre. Mønster, og spesielt paisley og blomstermønstre, er fine å ta med seg inn i våren.

Kåper - salget begynner mens været fortsatt er kaldt og surt, så gå på jakt etter yttertøy!

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!