Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

De er begge superstjerner i hvert sitt felt; supermodell Cara Delevingne på catwalken og Pharrell Williams på scenen og hitlistene.

Nå slår de sammen kreftene sine i en ny kortfilm for motehuset Chanel.

Filmen Reincarnation, som er regissert av Chanels sjefdesigner Kong Karl Lagerfeld selv, forteller historien om hvordan den ikoniske Chanel-jakka ble til i sin tid. Coco Chanel skal ha blitt inspirert av uniformen til en heisgutt da hun var på ferie i Østerrike. Heisgutten er i filmen spilt av Pharrell.

Se filmen nederst i saken!

Duett

Cara, som både har skuespillererfaring og flere sangopptredener på CV-en, får her sjansen til å både synge og danse med en av verdens største popstjerner og hitmakere.

Soundtracket til kortfilmen er låta CC the world, en duett mellom de to stjernene, ført i pennen av Pharrell.

Chanel-muser som Geraldine Chaplin (Charlie Chaplins datter), Lady Amanda Harlech og seks år gamle Hudson Kroenig, som flere ganger har vært å se på Lagerfelds catwalk, er også med i filmen.

Filmen er laget i forbindelse med catwalk-visningen av Métiers d'art-kolleksjonen til det franske motehuset, som går av stabelen i dag, 2. desember, i Salzburg.

https://www.youtube.com/watch?v=wO4-TV6Zckc

Kilder: WWD, ELLE.com.

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!