Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Den tidligere Nickelodeon-barnestjerna Ariana Grande har det siste året bevist at hun har taklet steget over i de "voksne poprekker" med glitter og glans.

Med radiohits som Problem med Iggy Azalea, Break Free med Zedd, Love Me Harder med The Weeknd og Bang Bang med Jessie J og Nicki Minaj på samvittigheten i løpet av det siste året, er hun på kort tid blitt en av verdens mest spilte artister.

Den nye Mariah?

Ariana har lenge blitt kalt "den nye Mariah", og har stadig måttet tåle sammenligninger med og spørsmål om sitt forhold til popdivaen.

Ryktene skal også ha det til at hun ligner på Mariah på flere måter enn at hun har en stor stemmeprakt - divanykkene skal nemlig også være på plass, og Ariana skal blant annet insistere på å kun bli tatt bilde av fra sin venstre side.

Vi tipper at sammenligningene med Mariah ikke blir færre etter at Ariana i dag slapp sin nye singel - julepoplåta Santa tell me.

Sjekk den ut her:

http://youtu.be/jnXxxKZ57Tw

Er det én Mariah Carey-låt alle kan og husker, og som fortsatt spilles flerfoldige ganger på julebord og handlesentere hver eneste desember, så er det den legendariske julepoplåta All I want for christmas fra 1994.

Om du, mot formodning, trenger å bli minnet på hvilken sang det er snakk om, er det altså denne:

https://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Så - hva syns du? Når Ariana opp til Mariahs nisselue?

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!