Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Julebordsesongen er over oss, og den lille sorte kjolen er både en klassiker og en reddende venn i nøden når kleskrisa er over oss.

Vi har plukket ut våre favoritter, og det beste av alt - alle koster under kr 650!

Slik styler du den

Fløyel er et luksuriøst materiale - gå for en overdådig feststil og tenk "more is more" - la et par glitrende øredobber henge fra øreflippen og mal leppene røde.

En kjole med bare skuldre sender tankene til 90-tallet. Strømper i 20 denier, enkle stroppesandaler og ringer i ørene gir deg den rette 90-tallslooken.

En helt enkel base - en enkel kjole med ermer - gjør at du både kan leke deg, eller gå for et minimalistisk uttrykk. Hva med et par lårhøye støvletter i semsket skinn til den lille sorte? Liv den opp med fargerike pumps og et kult belte i livet, en veske med frynser eller en metallisk variant.

Er kjolen detaljrik trenger du ikke nødvendigvis mye tilbehør. Tenk på snittet til kjolen, en med dypt v-snitt blir et par hakk mer sexy med et vakkert og delikat gullkjede, mens øredobber fremhever en kjole med rund hals.

Når festen er ferdig

Denne kjolen er også perfekt til hverdagsbruk.

Blazer, cardigan og boots toner ned kjolen, mens rutete skjorter gir en 90-tallsvri.

En jersey-genser sørger for å sette en sporty spiss på antrekket, helt i tråd med sesongens trendbilde.

Fra venstre: Kjole fra H&M, kr 349, kjole fra Nelly, kr 100, kjole fra COS, kr 650, kjole fra Cubus, kr 210. Fra venstre nederste rad: Kjole fra Lily Aldridge for Nly Icons/Nelly, kr 599, kjole fra Lindex, kr 299,kjole fra Bik Bok, kr 199, kjole fra Bik Bok, kr 299, kjole fra Mango, kr 599.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!