Sommeren er rett rundt hjørnet og jakten har begynt på den perfekte bikinien og badedrakten. Nå trenger du ikke leter lenger. Freya Swim tilbyr badetøy som føles som ditt favorittundertøy - sexy, glamorøst og med innebygd støtte på de rette stedene. Sommerens kolleksjon byr på friske farger og en kul mønstermiks. Men det aller beste er snittene og passformen – for byster helt opp til k-cup. Innta sand, strand og bølger uten en eneste bekymring. Hei, surfing, strandvolleyball og svømming! I en badedrakt eller bikini fra Freya Swim – som sitter som et skudd og ser fantastisk ut til enhver form og fasong -  er du klar for alt.

Freya Swim er en del av det britiske merket FANTASIE, som har eksistert siden 1978. De legger sin ære i å tilby badetøy og strandplagg, som får deg til å føle deg både oh la la sexy og superchic.

Du kan vinne en badedrakt fra Freya ved å delta i deres Facebook-konkurranse. Det eneste du trenger å gjøre for å ha en sjanse til å vinne er å følge deres Facebook-side, invitere tre venner til å delta og skrive hashtaggen #freyaxelle.

Klikk her for å komme til konkurransen

For mer informasjon om Freyas badedrakter og butikker, ring 800 100 10, eller gå inn på nettsiden www.freyaswimwear.com

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!