Sommeren er rett rundt hjørnet og jakten har begynt på den perfekte bikinien og badedrakten. Nå trenger du ikke leter lenger. Freya Swim tilbyr badetøy som føles som ditt favorittundertøy - sexy, glamorøst og med innebygd støtte på de rette stedene. Sommerens kolleksjon byr på friske farger og en kul mønstermiks. Men det aller beste er snittene og passformen – for byster helt opp til k-cup. Innta sand, strand og bølger uten en eneste bekymring. Hei, surfing, strandvolleyball og svømming! I en badedrakt eller bikini fra Freya Swim – som sitter som et skudd og ser fantastisk ut til enhver form og fasong -  er du klar for alt.

Freya Swim er en del av det britiske merket FANTASIE, som har eksistert siden 1978. De legger sin ære i å tilby badetøy og strandplagg, som får deg til å føle deg både oh la la sexy og superchic.

Du kan vinne en badedrakt fra Freya ved å delta i deres Facebook-konkurranse. Det eneste du trenger å gjøre for å ha en sjanse til å vinne er å følge deres Facebook-side, invitere tre venner til å delta og skrive hashtaggen #freyaxelle.

Klikk her for å komme til konkurransen

For mer informasjon om Freyas badedrakter og butikker, ring 800 100 10, eller gå inn på nettsiden www.freyaswimwear.com

 

Hanne Danielsen, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!