Uklare linjer

Livet er fullt av skjønnhet. Overdådig, raffinert og sjarmerende – la Wacoal introdusere deg for sin nye høst- og vinterkolleksjon med lekkert undertøy.

Wacoal er opptatt av å skape vakkert og velsittende undertøy med høy kvalitet – som passer perfekt helt opp til BH-størrelse H.

Undertøyet fra Warcoal er kjent for sin gode passform, og i denne kolleksjonen har vi satt mote og trend i forsetet. Vi har slått sammen bestselgerne fra USA med det trendy, førsteklasses må-ha-undertøyet som er designet og utviklet i Europa.

Vi har latt oss inspirere av Østen og Vesten og vi har skapt en vintage-inspirert stil som er skarp og tidsriktig. Kolleksjonen er skapt for kvinnen som vil ha – og fortjener – undertøy av ypperste kvalitet når det kommer til valg av stoffer, blonder og broderier. Til en rimelig pris.

 

Høst og vinter inspirasjonen

En ny generasjon med sensuelt undertøy, laget av delikate stoffer og med dekorative broderier og lekre designdetaljer. Wacoals høst- og vinter kolleksjon består av vakkert og luksuriøst undertøy som du aldri får lyst til å ta av deg.

Intelligent teknologi

Sikker, velkledd og en feiring av forførelsens kunst. Intelligent teknologi kombinerer kroppsnære modeller med blonder og intrikate mønstre; en moderne vri på hverdagsmoten.  Funksjonelt, feminint og uanstrengt.

Kolleksjonen 2016

Det er klart nå. Den intense sensualiteten. Former og linjer blir omdefinert på en utsøkt måte. Den nye kolleksjonen fra Wacoal består av flotte tekstiler med rike detaljer; formet for å fremheve dine aller beste sider.

Les mer om den nydelige undertøyskolleksjonen her.

 

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!