Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE i annonsesamarbeid med L'Oréal Paris

Vi har alle noen områder vi liker å skjule litt ekstra og da er fargekorrigering et flott produkt som hjelper deg på veien til et jevnere resultat.

Infallible total cover fra L’Oréal er en palett som inneholder tre dekkende concealere og to fargekorrigerende concealere. De gir full dekkevne og holder hele dagen.

Vi har tidligere vist hvordan du kan bruke Infallible total cover i din daglige makeuprutine. Det er perfekt til å legge under makeup, men minst like bra til å bruke for touch-ups underveis iløpet av dagen.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge den grønne concealeren over røde områder som kan dukke oppe etter en lang dag. Dersom du oppdager noen mørke områder, kan de lett lysnes opp ved hjelp av den lilla concealeren. De beige tonene jevner hudtonen og skjuler andre urenheter. Husk å blande godt inn og vipps – så er du fresh igjen!

Lykke til!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!