Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE i annonsesamarbeid med L'Oréal Paris

Vi har alle noen områder vi liker å skjule litt ekstra og da er fargekorrigering et flott produkt som hjelper deg på veien til et jevnere resultat.

Infallible total cover fra L’Oréal er en palett som inneholder tre dekkende concealere og to fargekorrigerende concealere. De gir full dekkevne og holder hele dagen.

Beige i tre ulike toner: dekker mørke områder som ringer under øynene.

Lilla: Bidrar med å lysne opp hudtonen.

Grønn: Dekker røde partier i huden.

Start alltid med et nyvasket og fuktet ansikt før du sminker deg for å få det beste resultatet. Velg deretter ut den beige tonen som passer best til din hud, velg gjerne en tone lysere for å lysne opp under øyene, langs neseryggen og under brynene dine.

Den lilla korrigerings-concealeren er fin og legge på pannen, kinnbenene og andre steder du gjerne vil lysne opp. Det vil gi mer dybde til ansiktet og gi et lite løft. Hvis du har en gulere hudtone kan det hende du har mer gult enn blått under øyene og da kan den lilla hjelpe med å nøytralisere dette.

Det er vanlig å ha noen røde partier i ansiktet som kommer av blant annet stress, urenheter og rosacea. Bruk da den grønne concealeren på urenheter, rundt nesevingene, i kinnene og andre steder du har rødheter.

Blend concealeren og fargekorrigeringen godt ut og avslutt med å legge foundation din over. Husk at når du legger foundation over er det viktig å klappe det inn med f.eks. en beautyblender. Ikke smør det inn, da vil du bare gni ut korrigeringene du har gjort. For en lettere og mindre dekket look, funker Infallible total cover like bra uten foundation også så lenge alle fargene er blandet godt inn i huden.

Lykke til!

Foto: Caroline Skjelbred

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!