Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Vi i ELLE elsker nye hårtrender. I Glitters årlige hårguide får du nye ideer og inspirasjon.

I år har vi valgt tre favorittprodukter fra denne guiden.

Under kan du se hvordan du bruker disse for å style tre ulike hårtrender denne våren.

Frisyre 1: Loopede bølger

ELLEs favorittprodukt fra Glitters hårguide 2016: Looptool.

Med hjelp av loop-verktøyet kan du enkelt skape denne fine vårfrisyren med saltvannsprayede bølger og et løst håroppsett.

Denne selges i en to-pakning i to ulike størrelser. Kr 49,90.

Slik skaper du frisyren:

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Frisyre 2: Retro-rufsete knute med flette

ELLEs favorittprodukt fra Glitters Hårguide 2016: Tangle-børste

Denne smarte børsten grer ut håret helt smertefritt, og det vi elsker mest- den fungerer like bra til både vått og tørt hår. Kombiner tangle-børsten med den nye shine-børsten for nydelig glans og finish. Avslutt looken med ny hårpynt fra Glitters nye denimkolleksjon.

Kr 89.90 kr. Finnes i svart og rosa.

Slik skaper du frisyren:

Frisyre 3: Krøller

ELLEs favorittprodukt fra Glitters hårguide 2016: Hårruller.

De nye hårrullene er utviklet sammen med den London-baserte hår og makeupartisten Lina Dahlbeck, som har jobbet mye med kjendiser som ikke ønsker å bruke varmebasert verktøy.

- Hårrullene er perfekte, fordi de er skånsomme mot håret, samtidig som de gir den rette Hollywood-looken, forklarer Lina Dahlbeck. 

- Jeg kaller de sleep-in rollers, fordi de er så store at de nesten fungerer som en ekstra pute når du sover med rullene i håret. Du må bare prøve for å forstå hvor bra de er!

For mer av Linas tips, klikk her:

Resultatet er volum og krøller.  Størrelse på krøllene kommer an på hårlengde og hårkvalitet, samt hvor mye hår du ruller på de ulike hårrullene. Disse selges i seks-pakning til kr 79,90 og selges eksklusivt i samtlige Glitter-butikker.

Slik skaper du frisyren:

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!