Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Etter en lang vinter er huden dårlig rustet mot UV-stråler. UVB-strålene som kan brenne huden er fortsatt svake, men vi utsettes for stråling året rundt, ikke bare når sola er sterk.

UVA-strålene er en sterk medvirkende faktor til hudkreft - stålene kan ødelegge DNA-et i cellene.

UVB-stråling gir huden brunfarge og økt melaninproduksjon, som igjen fører til økt beskyttelse. Vi trenger UVB-stråler i små mengder for at produksjonen av vitamin D i kroppen skal fungere optimalt.

Ansiktsproduktene fra Cliniderm Sun Skin Care passer til ulike hudtyper og motvirker rynker, fine linjer, pigmentflekker og andre aldringstegn forårsaket av sola.

Produktene gir en luksuriøs og deilig følelse, er lette å påføre og trekker raskt inn i huden uten å tette porene - samtidig som de beskytter huden mot UV-stråling.

FINN RIKTIG BESKYTTELSE FOR DIN HUDTYPE

Active Defence  Sun Face Cream SPF 15 og SPF 30 High

Passer deg med normal / blandet hudtype. Ekstra effektiv formulering motvirker synlige aldringstegn, og antioksidantene vitamin C og Q10 gir en aktiv beskyttelse mot frie radikaler. Den lette kremen smelter raskt inn i huden, tetter ikke porene og har en utglattende effekt. Hyaluronsyre og flere aktivt fuktbindende ingredienser bevarer fuktbalansen samt gir forbedret elastisitet.

Light & Matifying Sun Face Gel Cream SPF 15 og SPF25

Passer perfekt til deg med en fetere hudtype. Denne serien har en mattende effekt på huden, samtidig som den tilfører masse fuktighet og motvirker tørrhet samt aldringstegn forårsaket av sola. Mineraler og andre effektivt fuktbindende ingredienser bevarer fuktbarrieren og motvirker tørrhet. Antioksidantene vitamin C og Q10 gir en aktiv beskyttelse mot frie radikaler. Denne lette geleen kleber ikke, tetter ikke porene, og er vannfast.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Ultimate Sun Ageing Protection Sun Light SP 50 High

er høypresterende ansikspleie kombinert med SPF 50. Denne ansiktskremen inneholder aktive ingredienser og har en bevist effekt på pigmentert hud. Ansiktskremen beskytter og stimulerer hudens egne produksjon av kollagen og hyaluronsyre vitamin C og Q10. Kremen beskytter huden mot frie radikaler som påskynder aldring, og inneholder også polymerer som reduserer synlige linjer. Passer deg med en normal /blandet hudtype.

Cliniderm Sun Skin Care

er et resultat av mange års vitenskapelig forskning på hud som er utsatt for det nordiske klimaet, og hvordan den påvirkes av sola. Alle produktene tilfører masse fuktighet og føles luksuriøs mot huden,samtidig som den beskytter mot farlig UV-stråling. Så da er det bare at komme seg ut i solen og nyte våren!

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!