Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE.no intervjuer kule damer hver uke fremover, og i dag svarer skuespiller Thea Sofie Loch Næss på våre 15 spørsmål.

Etter å ha spilt den kvinnelige hovedrollen i ungdomsfilmen "Natt til 17" for fire år siden, har Thea Sofie Loch Næss blitt en av landets mest lovende unge skuespillere. Etter gjennombruddet har hun vært å se i alt fra TV-suksessen "Unge Lovende", til historiedramaet "Birkebeinerne". Hele livet har 20-åringen fra Oslo hatt et mål om å bli skuespiller, og etter å nylig ha sikret seg en rolle i HBO-piloten "Mongadishu, Minnestota" kan man trygt si at det målet er nådd. 

 1. Hva gjør deg lykkelig? Vennnene mine! De er alt.
 2. Hvis du kunne endre en ting ved deg selv, hva ville det vært? Dette spørsmålet. Jeg prøver å være body-positive om dagen, så ville derfor valgt immunforsvaret mitt. Det suger. 
 3. Hvilket klesmerke ville du helst kledd moren din i? Designers remix? 
 4. Hvilken luksus unner du deg selv? Når pappa stod for middagen var det ofte kun ris og ketchup, så jeg har til hans forskrekkelse blitt et luksusdyr når det gjelder mat. Jeg elsker god mat. Mat er 50% av livet!
 5. Hva eller hvem er ditt livs største kjærlighet? Film.
 6. Hvilken stil angrer du mest på å ha hatt? Angrer ikke på noe fordi jeg kan le av det nå. Men never forget den gangen jeg skulle farge håret hjemme, kjøpte CHOCOLATE og tenke: sjokoladehår, NYDELIG valg, Thea. Inntil jeg så den lille skriften: Mahogany. Jeg gikk rundt med mahogny rødt hår og canada goose - HVEM VAR JEG. 
 7. Hvilket talent ville du helst hatt? Spille piano. Kjøpte et keyboard for sparepengene mine på toys'r'us da jeg var kid, men lærte meg det aldri. 
 8. Hvem er Norges best kledde? Det har jeg faktisk ingen formening om. Bryr meg ikke så mye om hva Norges kjendiser går med, men min bestevenn, Regine Stokstad, ser alltid nydelig ut. 
 9. Hva er din mest verdifulle eiendel? Dagbøkene mine. 
 10. Hvilket plagg føler du deg mest vel i? Når jeg slipper å gå med bh. Jeg hater å gå med bh. 
 11. Hva er det mest attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Jeg var lenge avstandsforelsket i en gutt som alltid gikk med stripete tskjorte. 
 12. Hva er det minst attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Speedo og Sjåvinisme. 
 13. Hvilke ord og utrykk bruker du for mye? Lol. Skarre R.
 14. Hvilken statement vil du ha på t-skjorten din? Elsker hvordan politiske standpunkt idag kan komprimeres ned til en tskjorte. Men, skal vi se...Jeg har en tskjorte hvor det står: self-love på. Viktig folkens. Dump Trump. 
 15. Hvilken emoji bruker du mest? Den LOLLE emojien som ler så den griner

øverst f.v. Ghlain Klain, i Maldivene, med modell Kristine Froseth i LA. neserst f.v. Kjæresten Torstein Bjørklund og pizza, champagne, Hollywood. Bilder: Instagram @tisifi

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!