Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE.no intervjuer kule damer hver uke fremover, og i dag svarer skuespiller Ruby Dagnall på våre 15 spørsmål.

Til tross for Internetts konklusjon om at 2016 var et rekordkjipt år, kan man ikke si det samme for skuespillertalent Ruby Dagnall. I fjor gjorde hun en strålende debut i filmen Rosemari og sikret seg med det samme rollen som Emma i TV-suksessen SKAM og en rolle i oppsetningen av Don Juan på Nationaltheateret. I tillegg dukket hun også opp i en musikkvideo for norske Mathilda og OMVR hvor hun spiller kjæresten til skuespiller Thea Sofie Loch Næss (som også har svart på våre 15 spørsmål). Som om ikke roller i teater, film, TV og musikkvideo var mer enn nok, balanserer 16-åringen det hele med fulltid som skoleelev på Oslo By Steinerskole.

 1. Hva gjør deg lykkelig? Du, dette har jeg faktisk tenkt veldig mye på i det siste, og jeg tror jeg har kommet frem til at det å overanalysere lykke fjerner den på en måte. Som om den forsvinner litt i det jeg spør meg selv om jeg er lykkelig, kanskje fordi så mange andre muligheter dukker opp. Det jeg fant ut var at jeg vil prøve å glemme litt dette med lykke, fordi jeg faktisk tror jeg er aller mest lykkelig når jeg ikke tenker over det. 
 2. Hvis du kunne endre en ting ved deg selv, hva ville det vært? Oj, bare én ting? Det blir vanskelig å velge, men kanskje det å ikke ha så mye angst og bruke så mye tid på å bekymre meg hele tiden. Det hadde jo vært digg.
 3. Hvilket klesmerke ville du helst kledd moren din i? Hadde vært ganske fett med en mamma sponsa av Supreme, Spitfire eller Palace, hvis det er lov å si. 
 4. Hvilken luksus unner du deg selv? Auu, svele til 30,- på Nesoddbåten hver morgen. 
 5. Hva eller hvem er ditt livs største kjærlighet? Pål Sverre Hagen (kanskje spesielt i Kon-Tiki)
 6. Hvilken stil angrer du mest på å ha hatt? Kjør da 2010 med kawasaki sko, Wow-joggebukse med strikk nederst, oppklippet hår og brunkremlepper (you feel me?) 
 7. Hvilket talent ville du helst hatt? Åh, vært god i matte.
 8. Hvem er Norges best kledde? En dude på Kolsås Klatreklubb som er så sykt swag og min desidert største fashion inspo. Jobber fortsatt med å finne ut hva han heter. 
 9. Hva er din mest verdifulle eiendel? Skulle gjerne sagt et nice smykke jeg fikk i konf eller et bilde eller noe sånt, men uansett hvor trist det høres ut tror jeg det må bli mobilen.
 10. Hvilket plagg føler du deg mest vel i? Nettopp kjøpt meg en ny ullgenser fra C.L.E.A.N. som jeg har brukt alt for mye og de slitte yndlingsbuksene mine som i følge venner visst nok egentlig ikke sitter spesielt fint.
 11. Hva er det mest attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Klatreutstyr eller ullgenser, lett. (Kanskje begge hvis mulig)
 12. Hva er det minst attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Uggs. 
 13. Hvilke ord og utrykk bruker du for mye? "Kjør da", "mye mulig" og "lett", lett. 
 14. Hvilken statement vil du ha på t-skjorten din? "Kjør da RT" 
 15. Hvilken emoji bruker du mest? Smiley med rett munn. Helt klart den fordi den er så søt og da får du garantert medlidenhet og viljen din #lifehack 

øverst f.v. instaselfie, med fotograf Jacob Landvik, politimote nederst f.v. sokkemote, speilmote, agurk. Bilder fra Instagram @smellrik

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!