Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE.no intervjuer kule damer hver uke fremover, og i dag svarer modell Helene Hammer på våre 15 spørsmål.

Modell Helene Hammer er kun 22 år gammel, men har allerede rukket å få en blomstrende internasjonal modellkarriere, blitt en vaskeekte it-girl her hjemme og eier av en leilighetsdrøm på Fredensborg i Oslo. Da hun var 19 år var hun på coveret av motebladet L'Officiel, og to år senere prydet hun septemberutgaven av ELLE Norge. I mellomtiden har hun blitt et av de mest brukte ansiktene i mote-Norge, og fast inventar på byens mange coctailfester og middagsselskap. Hennes røde hår og behagelige ansikt har mye å gjøre med den positive oppmerksomheten, men her hjemme har Helene også blitt kjent for sitt fargerike og misunnelsesverdige klessamling (alle klærne er forøvrig samlet i et klesskap som står midt i stuen i leiligheten hun deler med kjæresten Alf. Muligens Norges mest fotograferte klesskap). Med andre ord, ingen motespalte er komplett uten litt "Hammer-time"

 1. Hva gjør deg lykkelig? Blomster, søndagskaffe og når tantebarnet mitt, Milton på 2,5 år, ringer meg på FaceTime bare fordi han MÅ snakke med tante. 
 2. Hvis du kunne endre en ting ved deg selv, hva ville det vært? At jeg kunne vært litt mer mañana, mañana. Blir veldig lett stressa over små ting. 
 3. Hvilket klesmerke ville du helst kledd moren din i? Noe klassisk fint. Hun hadde sett helt fantastisk ut i en kåpe fra Max Mara og et par herresko. 
 4. Hvilken luksus unner du deg selv? Motemagasiner, dyre duftlys og blomster. Litt hverdagslykke. Ellers er jeg veldig glade i å reise, oppleve fine hotell og spise på bedre restauranter. Massasje når jeg reiser mye og manikyr og pedikyr hver gang jeg er i London og New York. 
 5. Hva eller hvem er ditt livs største kjærlighet? Han som ligger ved siden av meg i sofaen i joggisen og spiller sjakk mot Magnus på telefonen. 
 6. Hvilken stil angrer du mest på å ha hatt? Hadde en periode i 13-14 års alderen med litt mye kajal, foundation og tupert hår. Og de lyse stripene i håret på konfirmasjonsbildene kunne jeg gjerne vært foruten. 
 7. Hvilket talent ville du helst hatt? Vært skikkelig god til å spille et instrument 
 8. Hvem er Norges best kledde? Maja Vik og Hanneli 
 9. Hva er din mest verdifulle eiendel? Kunsten på veggene her hjemme som jeg har arvet av mormor og morfar 
 10. Hvilket plagg føler du deg mest vel i? En skikkelig fin power suit med et par sneakers og store øredobber
 11. Hva er det mest attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Syntes kjæresten min er skikkelig hot når han slenger på seg en tung skinnjakke over en t-shirt og mørke jeans. 
 12. Hva er det minst attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Så en mann på gymmen her forleden i hvit treningstights, det har brent seg fast i minnet... ellers er jeg ikke noe spesielt fan av singlet på menn
 13.  Hvilke ord og utrykk bruker du for mye? Gøy (om klær/klesplagg/styling) helt koko og love you 
 14. Hvilken statement vil du ha på t-skjorten din? "Gingers do have Souls"
 15. Hvilken emoji bruker du mest? ❤ - love to the people! 

Øverst f.v: Helene i London, kunsten arvet av besteforeldrene, med nevøen Milton. Nederst f.v: På The Standrard i New York, I samme by, morgen på Bali. Alle bilder fra Instagram @helenehammer_

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!