Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

ELLE.no intervjuer kule damer hver uke fremover, og i dag svarer motejournalist og redaktør Celine Aagaard på våre 15 spørsmål.

Etter å ha jobbet som sjefsredaktør for en rekke magasiner i over et tiår har journalist Celine Aagraard funnet seg til rette som grunnlegger og redaktør for motemekka Envelope.no. Hennes imponerende CV og mange år i bransjen har medbrakt utallige invitasjoner til moteuker og internasjonale jobber, og for tre år siden ble boken hennes "London. 105 unike opplevelser" utgitt av Kagge forlag. For øyeblikket tilbringer hun arbeidstimene til å forberede sin første kolleksjon som slippes i mai, og på fritiden er hun sammen med sin samboer og deres 7-år gamle sønn.

I aprilutgaven av ELLE kan du bli med på 24 timer i Celines liv.

 1. Hva gjør deg lykkelig? Hver dag sammen med verdens kuleste 7-åring, enten vi går sammen til skolen, kjører ski og snowboard sammen, skater, tar toget, hører på musikk, danser, er i butikken, på festival, eller bare ler av rare vitser. Humor, latter, uhøytidelighet og musikk er viktig. De hverdagslige øyeblikkene med familien og friheten vi gir hverandre til å være den vi er. Og kjenne at man lever. 

 2. Hvis du kunne endre en ting ved deg selv, hva ville det vært? Høyden. Mamma er høyere enn meg, så akkurat der slo ikke arven til...
 3. Hvilket klesmerke ville du helst kledd moren din i? Mamma går stort sett i svart og har god stilsans, men handler sjelden, hun er ikke opptatt av merker. Jeg tror jeg hadde tatt henne med på shoppingtur på H&M eller Zara, og oppdatert garderoben med klassiske basefavoritter. 
 4. Hvilken luksus unner du deg selv? Jeg er ikke luksusdyr, og i hverdagen består luksusen kun av kaffe på Kaffebrenneriet- men det er et høydepunkt i seg selv, haha. Jeg prøver å sette av tid til å ta green peel i ny og ned, energi glow og alt som skal være bra for kropp og sjel. Dette inkluderer også yoga på Hi Yoga, det står på to-do-listen for å si det sånn. Jeg begynner med nyttårsforsettene mine i mars..haha.
 5. Hva eller hvem er ditt livs største kjærlighet? Sønnen min og hans farUten sistnevnte hadde jeg naturlig nok aldri fått førstnevnte- og de begge beriker mitt liv, støtter det jeg driver med, lærer meg nye ting hele tiden,  samtidig som de holder meg på jorda hvis jeg svever. 
 6. Hvilken stil angrer du mest på å ha hatt? Livet er for kort til å angre seg, og selv om jeg har vært gjennom de fleste stiler, angrer jeg ikke på hva jeg har gått i. Alle retningene passer naturlig inn i en modus jeg var i akkurat da. Kort oppsummert kan stilene rettes mot en inspirasjon fra musikken jeg hørte på, og tiden min som sjefredaktør i TOPP. Fra grunge med "The Doors" og "Nirvana" via Gwen-Stefani og rastafari-babe, til Prodigy-rave vibber, via Dr.Dre med hip-hop og hoddies, til en stor hippieperiode inspirert av filmen "HAIR" før farger ble byttet ut med monokrome, mer minimalistiske plagg.  Jeg er dog ikke like stolt over alle mine valg, men det har vel gjort meg til den jeg er. Da jeg var rundt 20 skulle jeg prøve alle stiler. Her kommer lilla striper i håret, og lange glinsende, fargerike paljettkjoler med dyp utringning inn i bildet - og mye sort øyensminke. Buffalo-sko og lave "Miss Sixty bukser. Da jeg var 14 hadde jeg ingen stil, og angrer kanskje heller på at jeg ikke turte bryte ut mer. Jeg havnet mellom to ulike gjenger fra to forskjellige skoler. Det ble Smestad VS. Majorstuen. Jeg hadde ikke snobbeklærne de i klassen hadde og måtte gå i fake docksides, og var ikke tøff nok til å tørre å gå i psycho cowboys-buksene som mine venner på Majorstuen hadde- så det ble sånn midt på treet kjedelig! Jeg trodde aldri jeg skulle gå i lakkbukser igjen - men 20 år etter jeg brukte det sist - har jeg knapt bodd i annet det siste halvåret.
 7. Hvilket talent ville du helst hatt? Det hadde vært helt greit å fått utdelt sangstemme. Jeg kan ikke plystre engang. 
 8. Hvem er Norges best kledde? Jeg synes norske damer og menn kler seg bra om dagenog da snakker jeg ikke kun om motebransjen. Ingrid fra Mardou&Dean er enkel og fin- og har god smak- så synes jeg Nora Borgersen er rå. 
 9. Hva er din mest verdifulle eiendel? Huset vi bor i med innhold.
 10. Hvilket plagg føler du deg mest vel i? Det kan endre seg for anledningen. Men uansett om jeg er på fest eller hjemme, er det viktig å ha på seg noe som både er behagelig, cleant, monochromt og samtid sexy på et vis. Jeg har det ikke gøy om jeg har på meg noe som ikke er min stil og som jeg ikke kan danse i. Lakkbukser, pumps og hettegenser har vært en hit denne sesongen. 
 11. Hva er det mest attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Jeg synes svarte jeans og hvit eller svart T-skjorte er sexy. 
 12. Hva er det minst attraktive det motsatte kjønn kan ha på seg? Rosa poloskjorte og preppy look. Uansett hvor trendy det er er ikke dandy menn sexy. sorry!
 13.  Hvilke ord og utrykk bruker du for mye? Sykt fett, 
 14. Hvilken statement vil du ha på t-skjorten din? MILF haha...
 15. Hvilken emoji bruker du mest? Svart hjerte, lyn, hang loose, knytteneve, 8-ball og konvolutt for envelope.

Øverst f.v. behagelig og cleant, lakkbuksa, en beauty-sleep for kropp og sjel. nederst f.v. sunn snacks og mote, sitt livs to største kjærligheter - samboern og sønnen, i bakken. Alle bilder fra Instagram @celineaagaard_

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!