Bernard Fitzwalter

Det står i stjernene

Heftige romanser eller forfremmelse på jobb i sikte? Sjekk ut ditt årshoroskop for 2017!

Høsten er den perfekte tiden til å sitte inne og nyte et skikkelig seriemaraton.

I de kommende månedene dukker det opp flere nye, spennende serier, samt et gjensyn med flere suksesser både på nett og tv-skjermen.

Under har vi samlet seks serier som kommer i løpet av september, oktober og november, i tillegg til fire stykker som allerede ligger ute. Perfekt for en helg innendørs med noe varmt å drikke og komfortable klær.

DISSE KAN DU GLEDE DEG TIL:

Divorce

Den 10. oktober er endelig Sarah Jessica Parker tilbake på skjermen. Denne gangen er det i HBOs nye komiserie Divorce, der Sarah er å se som en kvinne som for lengst har begynt å revurdere både lovet og ekteskapet sitt. Hun innser imidlertid at det er lettere sagt enn gjort, dette med en ny start.

Divorce med Sarah Jessica Parker kommer på HBO 10. oktober.

A Crisis in Six Scenes

Woody Allen er den siste store regissøren til å kaste seg på seriekampen. For sin seriedebut på Amazon Prime, har filmlegenden fått med seg Miley Cyrus til en av hovedrollene. Serien er satt til 1960-tallet i USA, og følger en forstandsfamilie med et ektepar spilt av Woody Alllen selv og Elaine May. Familien får besøk av en liberal og spontan hippie spilt av Miley, som ender med å snu hele familiens idyll på hode. Serien i seks episoder har premiere på Amazon 30. september.

Aber Bergen

Skuespiller og komiker Odd-Magnus Williamson tar denne høsten spranget fra humor til drama på alvor når han blir å se i TV3-serien Aber Bergen. I serien spiller han en av hovedrollene sammen med Amanda-vinner Ellen Dorrit Petersen i kanalens storsatsing. De to spiller et tidligere ektepar som sammen bygget opp byens beste advokatfirma før deres romantiske forhold raknet, men profesjonelle forhold fortsatt består. Vi gleder oss! På skjermen fra 22. september.

Du ser Odd-Magnus Williamson i TV3-serien Aber Bergen som har premiere 22. september.

Elen Kristvik

Å elske kroppen sin

EMOSJONELLE: Forholdet til kroppen din er det lengste du vil ha dette livet. Så hvorfor er det så vanskelig å la det preges av kjærlighet, i stedet for hat?

Nobel

Flere av Norges største skuespillere er samlet i NRKs krigsdrama, Nobel, som har premiere denne måneden. Serien viser hverdagen til de norske soldatene som kjemper i Afghanistan, og følger blant annet Aksel Hennie som Løytnant Erling Riiser som er på vei tilbake til Norge etter lang tid i Afghanistan. I serien kan du også se Odd-Magnus Williamson, Andera Danielsen Lie og Tuva Novotny.

The Affair sesong 3

I november er det nesten ett år siden andre sesong av HBOs utroskapsdrama avsluttet sin andre sesong. Etter en sesongavslutning som bød på store overraskelser frem til siste minutt, har tredje sesongen ikke kunnet komme fort nok. Hvordan Noha og Allisons turbulente affære utvikler seg videre får vi endelig svar på når tredje sesong har premiere på HBO Nordic 4. november. Det ryktes en ny kvinne i Nohas liv ...

Tredje sesong av utroskapsdramaet The Affair ser du på HBO fra 4. november.

The Crown

Kostymedramaet The Crown er den dyreste produksjonen Netflix har laget noensinne. Serien følger livet til Dronning Elisabeth den 11. fra hennes bryllup i 1947 frem til i dag.

I takt med historien er serien spilt inn i Storbritannia, og skuespilleren er alle kjente eller mindre kjente briter. Nydelige Claire Foy har fått rollen som dronningen og om det er noe seriens enorme budsjett kan fortelle oss, er at Foys kostymer som den britiske monarken vil være verdt en titt i seg selv.

The Crown har premiere 4. november.

DISSE KAN DU SE NÅ:

The Get Down

Regissøren av Moulin Rouge og The Great Gatsby står bak Netflixs seneste storsatsing. The Get Down er satt til New York i 1970 hvor en gjeng ungdommer i South-Bronx opplever hiphop og disco på sitt beste.

The Night of

HBO sin nyeste miniserie i åtte deler er et uventet rettsdrama om en ung gutt som finner seg selv som den eneste mistenkte når en jente blir brutalt myrdet i sin egen leilighet.

Narcos sesong 2

Endelig er sesong 2 av Netflix sin serie om narko-kongen Pablo Escobar på nett. Sesong 2 fortsetter der forrige sesong sluttet - Escobar er på flykt fra 4000 colombianske spesialstyrker.

The Collection

Amazons familiedrama The Collection er satt til etterkrigstiden i Paris, og finner sted i et motehus drevet av to rivaliserende brødre. En serie som garanterer både glamour og dramatikk.

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!