Nobel kjæreste

Ditas drømmeprins

Dita Von Teese har fått seg en ny elsker – og han er 11 år yngre.

DRØMMEPRINSEN: Dita Von Teese skal ha funnet mannen i sitt liv: Den unge greven Louis-Marie de Castelbajac.

DRØMMEPRINSEN: Dita Von Teese skal ha funnet mannen i sitt liv: Den unge greven Louis-Marie de Castelbajac. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
Ditas "svigerfar", Jean-Charles de Castelbajac,er en av de sprøeste designerne Frankrike har å by på.

Ditas "svigerfar", Jean-Charles de Castelbajac,er en av de sprøeste designerne Frankrike har å by på. Foto: Foto: Stella

Dita von Teese (36) har fått seg ny kjæreste. Det er den 25 år gamle greven Louis-Marie de Castelbajac som har smeltet den vakre modellens hjerte, skriver thedailyfix.com.

Louis-Marie (vi kan godt late som om navnet hans ikke er femi i det hele tatt.) er sønnen til den kjente franske designeren Jean-Charles de Castelbajac, en folkekjær moteskaper og ellevill avantgardist.

Les også: Vårens klossete mote

Castelbajac-slekten kan spore røttene sine 1.000 år tilbake, og har familien vært blant de mest velansette i Frankrike - unntatt de vanskelige årene etter 1789, naturligvis.

Det høres ut som Dita Von Teese - hvis egentlige navn er Heather Sweet - befinner seg midt i Askepott-eventyret:

Fra å være bondejenta som elsket å løpe naken omkring i småbyen, har hun blitt verdens best betalte burlesk-danserinne og frontfigur for Wonderbra.

Nå kan hun altså bli grevinne i Frankrike, hvor hennes opptredener på nattklubben Crazy Horse allerede har gjort henne til dronningen av burlesk.

Les også:

Deilige Dita i fri dressur

Dita skrubbet danserinnene

Det er en Askepott-historie fra virkeligheten som nettstedet the dailyfix presenterte torsdag.

Det er en Askepott-historie fra virkeligheten som nettstedet the dailyfix presenterte torsdag. Foto: Skjermbilde: the dailyfix.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning