Mote - trender - kjendiser

Velkledde kjendiser

Det har vært en begivenhetsrik uke. Se de best kledde kjendisene i uka som gikk.

Publisert Oppdatert

Det var ikke få rød løper-eventer i forrige uke:

8.september:

- The September Issue (Vogue-filmen) hadde en såkalt special screening i L.A, hvor celebritetene møtte opp i fleng i det ene antrekket flottere enn det andre.

- Mannebladet GQ arrangerte Men of the Year Awards 2009 på The Royal Opera House i London, hvor blant annet Guy Richie glimtet til med sin tilstedeværelse.

9.september:

- Chanel feirer sin Los Angeles-premiére på filmen Coco før Chanel med overnydelige Audrey Tautou i hovedrollen.

- Amerikansk designer Anna Sui lanserer en kolleksjon for Target i Soho, New York. Taylor Momsen, den nye it-jenta, så herlig rocka ut i skinnkjole.

10. september:

- New York Fashion Week startet på torsdag, hvorpå alt som kan krype og gå av fashionfolk møtte opp på Fashions Night Out-festen, arrangert av Vogue og Dior. Her florerer det av hippe og trendy modeller og celebriteteter.

- I London skal de jo ikke være dårligere, så samme Fashions Night Out-event stables også på beina her med Vogue og Burberry som arrangører.

- Pedro Aldomovàr-filmen Brutte omfavnelser ble vist på filmfestivalen i Toronto, Canada. Her var blant annet en svært vakker, solbrun og velkledd Penelope Cruz.

13. september:

Et gigantisk show med drøssevis av kjendiser går av stabelen når MTV arrangerte Video Music Awards i Radio City Music Hall i New York.

En av de de største snakkisene etter dette, var blant annet hvem hos designerhuset Balmain som skulle få sparken etter at Pink og Shakira møtte opp i samme kjole. Ooops.

På byen

Et par av kjendisene er ikke på noen rød løper, men er ute på byen eller på shoppingtur. Sjekk for eksempel ut Mickey Rourke sitt antrekk (og ikke minst de herlige elektrisk blå skoene), og den usedvanlig velkledde Kelly Osbourne på spasertur med mamma.

Se alle bildene i bildegalleriet over.

Les også:

Mote og interiør av samme designer

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning