Dame Vivienne Westwood

Vant prestisjetung pris

Dame Vivienne Westwood ble tildelt pris for sitt arbeid tirsdag kveld.

VANT PRIS: Motedesigner Dame Vivienne Westwood vant den prestisjetunge prisen "Medal of Excellence". tirsdag.

VANT PRIS: Motedesigner Dame Vivienne Westwood vant den prestisjetunge prisen "Medal of Excellence". tirsdag. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
PUNKETE: Vivienne var den første til å kombinere elementer fra moderne punk og new wave med mainstreammoten.

PUNKETE: Vivienne var den første til å kombinere elementer fra moderne punk og new wave med mainstreammoten. Foto: Foto: Stella

Motedesigneren Dame Vivienne Westwood har blitt beæret med den prestisjetunge «Medal of Excellence», melder britiske Vogue.

Hun ble tildelt prisen av luksuskonsernet Walpole i London tirsdag kveld.

Les også: London for deg som har sett London

Moderne punk

Vivienne Westwood er mest kjent for moderne punk og new wave og har blant annet designet klærne til Sex Pistols og Dita von Teese.

Hun ble tildelt prisen for hennes kontinuerlige støtte til den britiske moteindustrien. Det at hun også ønsket å vise sin Red Label-kolleksjon på catwalken i London, sies å være en av grunnene til at hun vant den høyt ansette medaljen.

Stor påvirkning

- Vi er henrykt over at Dame Vivienne tar imot en Walpoles «Medal of Excellence». Hun har alltid vært en lederstjerne som har strålt sterkt i moteverdenen, og hennes påvirkning på noen av de største internasjonale motenavnene er legendarisk, uttalte sjefen for Walpole.

Andre vinnere på tirsdagens utdeling var blant aneet Chanel som ble tildelt prisen for beste internasjonale luksusmerke, og Alfred Dunhill som fikk prisen for beste britiske luksusmerke i utlandet. Net-a-porter ble tildelt prisen for beste britiske luksusmerke på nett.

Les også: Chanels nye ansikt

Les mer og se bilder: Er dette vårens trend?

Les mer og se video: - Kle deg selv!

Se Vivienne Westwoods Red Label-visning under.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning