Undorn viste barokk og opera

Designer Karina Kjenner Titze valgte Den Norske Opera som catwalk da hun viste frem Undorns nye kolleksjon.

Publisert Oppdatert

Det ble ikke spart på noe da Undorns vår/sommerkolleksjon 2009 ble presentert mandag.

Undorns visning er ikke en del av det offisielle programmet til Oslo Fashion Week, men valgte å ha sin vakre visning dagen før uka braker løs.

Catwalken var en scene der modeller, ballerinaer, en pianist og en operasangerinne entret gulvet. Kombinert med den klassiske smykkekolleksjonen fra Montblanc var det duket for pikedrømmer i operaen.

- Jeg har blandet det rene fra 50-tallet med barokken, og skvist det sammen med opera og ballett. Vi liker at visningene våre er litt anderledes, men denne gangen har vi virkelig tatt i, sier Karina.

Alle kvinners drøm

Smykkene som ble båret under visningen hadde tilsammen en verdi på over 80 millioner kroner. Modellene ble derfor hele tiden holdt under tett oppsyn av vakter.

Les mer om smykkene her

- Vi blir fulgt over alt, og kan nesten ikke gå på toalettet alene. Men det må da være alle kvinners drøm å få gå rundt med så flotte kjoler og smykker, sier Vendela.

Både Vendela og modell Christina Honningsvåg synes det er spesielt gøy å være med på en visning litt utenom det vanlige.

- Det er ekstra spennende når designeren tar med kreative elementer i showet. Det blir en annen opplevelse i tillegg til kjolene og smykkene, sier Christina.

Barokk i 50-tallsstil

Det var mangel på idéer som til slutt ble inspirasjonskilden for designeren. Da hjernen var tom begynte Karina helt fra begynnelsen av.

- Jeg fant rett og slett ut hva jeg liker aller best, og blandet det sammen. Da kom tema for kolleksjonen av seg selv, smiler hun.

Resultatet ble en kombinasjon av 50-tallet og barokken.

- I kolleksjonen finner du alt fra lange florlette kjoler til antrekk som består av jeans og topp. Jeg liker spesielt godt 50-tallskjolene som er sydd i barokkstoff. Og gleder meg til de kommer i butikken, avslører Karina.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning