Blake Lively fra «Gossip Girl»

Ukens best kledde

Denne dristige kjolen sendte «Gossip Girl»-jenta Blake Lively helt til topps.

BLAKE LIVELY: Fuksiarosa kjole sjarmerte Klikk Mote denne uken.

BLAKE LIVELY: Fuksiarosa kjole sjarmerte Klikk Mote denne uken. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
FARGEKLATT: Med fuksiarosa kjole og gullsko lyste Blake Lively opp på The Letterman Show tidligere denne uken.

FARGEKLATT: Med fuksiarosa kjole og gullsko lyste Blake Lively opp på The Letterman Show tidligere denne uken. Foto: Foto: Bulls

«Gossip Girl» sin hovedrolleinnehaver Blake Lively ankom «Late Show With David Letterman» på tirsdag ikledd vårens fresheste farge; fuksiarosa.

Les også: Ukens verst kledde

Dristig

Fuksiarosa er en av vårens absolutt heteste farger, og når Lively dukker opp i en minikjole i denne freshe fargen med assymmetrisk utringing er hun spot on på trendende denne våren.

Vi applauderer høylytt Livelys dristige kjolevalg! Hun er tidlig ute med en av vårens store trender, og hun bærer det med hodet høyt hevet og ser fantastisk ut.

Les også: Stem på din gatemotefavoritt

Designeren

Designeren av kjolen er ingen ringere enn Diane von Furstenberg. Hun har blant annet fått mye anerkjennelse i bransjen på grunn av sine ikoniske omslagskjoler som har vært en klassiker i motebildet siden 1970-tallet.

Les også: Diane von Furstenberg vårvisning

Gullsko

Klikk Mote liker også Blake Livelys valg av sko og tilbehør.

Nydelige gullsko står fint både til kjolen og hun som bærer den.

Lively tonet ned smykkene til denne fargesterke kjolen, og har kun på seg en cocktailring på høyre pekefinger og øredobber. En fargeklatt av en kjole som dette, som i tillegg har en så klar form, trenger ikke mer tilbehør enn dette. Den assymmetriske utringingen og rysjene på fronten, fungerer nesten som et smykke i seg selv.

Les også:

Lekre negler til våren

Slik bør du ikke kle deg i vår

Vårens store hårtrender

Alt om vårmotene

De kuleste interiørbloggene

GULLSKO: Blake Lively fra Gossip Girl er trendy også på privaten. Hot som få i ny kjole fra Diane von Furstenberg kombinert med kule gullpumps.

GULLSKO: Blake Lively fra Gossip Girl er trendy også på privaten. Hot som få i ny kjole fra Diane von Furstenberg kombinert med kule gullpumps. Foto: Foto: Bulls

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning