Angelyne

Ukas verst kledde

«Barbie skulle ønske hun var meg». Ja, særlig.

VERST: Angelyne kunne sikkert toppet denne lista hver uke.

VERST: Angelyne kunne sikkert toppet denne lista hver uke. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
ROSA  BALL: Angelyne skulle ønske det var mer rosa i verden. Det skulle ikke vi.

ROSA BALL: Angelyne skulle ønske det var mer rosa i verden. Det skulle ikke vi. Foto: Foto: Stella Pictures

Angelyne kunne helt sikkert vunnet denne kåringen hver eneste dag. Men den rosaelskende dama er ikke like mye fotografert som hun skulle ønske. Uheldigvis for henne, heldigvis for oss.

Se sist ukes verst kledde her!

Angelyne vil ikke oppgi sin alder selv, og mediene er uenige om hvor gammel hun faktisk er. Kanskje ikke så rart når hun ser ut som en pensjonert transvestitt i ansiktet, kler seg som en femåring og kroppen er operert for astronomiske summer.

Les også: Så galt kan det gå

40 eller 70?

Dama i 40-, 50-, 60- eller 70-årene (vi nekter å tro at hun er yngre enn 40!) elsker rosa, og har gjort sitt for at samfunnet skal følge etter.

I 2003 stilte hun til valg i det elleville guvernørvalget i California i 2003, der Arnold Schwarzenegger til slutt trakk det lengste strået.

Angelynes slagord var «Vi har hatt Gray, vi har hatt Brown, nå er det på tide med litt blondt og rosa», hvor hun referer til guvernørene Gray Davis, Pat Brown og Jerry Brown.

Rosa øyenskygge, rosa leppestift, rosa neglelakk, rosa hårpynt, rosa jeansjakke à la Dolly Parton, åletrang rosa prikkete minikjole, rosa støvler, rosa veske. Blir det litt for mye? JAAAA!!!

Angelyne har selv påstått at «Barn tror jeg er en Barbie-dukke» og at «Barbie skulle ønske hun var meg». Hadde Barbie kunnet snakke, er vi sikre på at hun ville blånektet.

Les også: Sægge-bikini?

Tilbake til forsiden

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning