Madonna

Ukas verst kledde

Madonna var faktisk på galla, ikke på bad taste-party.

KRISE: Madonnas antrekk på Costume Institute-gallaen skapte overskrifter.

KRISE: Madonnas antrekk på Costume Institute-gallaen skapte overskrifter. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
VIRVAR: Madonna med horestøvletter, kors rundt halsen og propell på hodet.

VIRVAR: Madonna med horestøvletter, kors rundt halsen og propell på hodet. Foto: Foto: Stella Pictures

Hva i alle dager er det du har på deg, Madonna?

Den ellers så motebevisste og trendsettende Madonna bommet grovt på Costume Institute Gala i New York mandag. For mens de andre stjernene skinte i blitzregnet, ble popdronningen gjort til latter.

Fete overskrifter

Madonna tok seg en tur tilbake til den håpefulle tiden på 80-tallet da hun forsøkte å slå gjennom som artist og danser. Men selv på den tiden ville dette antrekket skapt overskrifter.

For overskrifter har hun skapt denne uken. Flere medier har blåst opp bilder av Madonna med kommentarer som «Dette antrekket vil forfølge oss!» og «Til og med hanskene er stygge». Men den beste kommentaren er det i våre øyne bloggsiden GoFugYouself.com som står for:

«Se for deg Carrie Bradshaw i hardt vær, som har begynt å holde burleskshow i leiligheten sin for å få endene til å møtes mens Big gråter over det dårlige aksjeutbyttet. Tilsett absint og rør rundt. Voila! Der har du Madonna.»

Se sist ukes verst kledde her!

Komplett kaos

De skyhøye støvlettene, Louis Vuitton-kjolen, fingervantene, korset i halsen, den blonde, svarte undertøyet og det rotete håret kunne sikkert funket hver for seg, men sammen blir dette et eneste gigantisk rot.

Men oppmerksomhet, det fikk hun i alle fall.

Les også:

Verdens verste tatoveringer

Madonna-kjolen kan bli din

Her er Madonnas nye hjem

DRONNINGEN AV....? Dårlig smak? Madonna er kjent for å være en trendsetter. Vi håper inderlig ikke at dette blir en trend.

DRONNINGEN AV....? Dårlig smak? Madonna er kjent for å være en trendsetter. Vi håper inderlig ikke at dette blir en trend. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning