Maggie Grace

Ukas best kledde

Vi er så misunnelige!

SVANE: Maggie Grace fortjener tittelen "ukas best kledde".

SVANE: Maggie Grace fortjener tittelen "ukas best kledde". Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
GLAMORØS: Maggie Grace i kjole fra Christian Siriano og sko fra TOMS. Vi skulle ønske kjolen hang i redaksjonen til fri bruk!

GLAMORØS: Maggie Grace i kjole fra Christian Siriano og sko fra TOMS. Vi skulle ønske kjolen hang i redaksjonen til fri bruk! Foto: Foto: Stella Pictures

Husker du Maggie Grace? Hun som spilte den snobbete, blonde Shannon som aller helst ville sole seg da hun strandet på den mystiske øya i «Lost»?

Hvis du ikke synes hennes innsats i «Lost» er verdt å huske, er det definitivt på sin plass å huske henne etter dette antrekket.

Se sist ukes best kledde her.

Kjole fra Christian Siriano

På den årlige CFDA Awards i New York hadde Maggie valgt en grå drøm av en kjole fra Christian Sirianos vårkolleksjon. Kjolen er liten, men tar likevel mye plass.

Maggie Grace gjør derfor riktig i å stramme den inn i midjen med et belte, så ikke kjolen stjeler formene hennes.

Maggie Grace gjorde klokt i å gå for enkelt tilbehør til kjolen. Med en så oppmerksomhetsvekkende kjole lønner det seg å kjøre en enkel stil på resten for at det ikke skal bli for mye.

De lekre, svarte skoene er fra TOMS, og matcher både den svarte clutchvesken og det svarte beltet.

Sminken er i duse blå og grå farger som står perfekt til den kule kjolen. Håret er satt løst opp, og smykkene er enkle og diskrete.

Full pott til Maggie Grace!

Les også:

Bli en trendy jetsetter

Jimmy Choo til H&M

Tilbake til Klikk Mote

RØD TRÅD: Sammenheng er et stikkord for Maggie Grace' antrekk under CFDA Awards i New York mandag. Gjennomført!

RØD TRÅD: Sammenheng er et stikkord for Maggie Grace' antrekk under CFDA Awards i New York mandag. Gjennomført! Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning