Reneé Zellweger

Ukas best kledde

Reneé Zellweger er tilbake!

GRUNN TIL Å SMILE: Reneé Zellweger strålte på den røde løperen.

GRUNN TIL Å SMILE: Reneé Zellweger strålte på den røde løperen. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
ELEGANT: Reneé Zellweger på premieren til "My One and Only".

ELEGANT: Reneé Zellweger på premieren til "My One and Only". Foto: Foto: Stella Pictures

Det begynner å bli en stund siden vi så Reneé Zellweger på den røde løperen. Og om har vi sett henne, har vi ikke lagt merke til henne. Før nå.

Renée trengte ikke daten Bradley Cooper ved sin side for å stråle under New York-premieren av «My One and Only», der hun selv spiller en av hovedrollene.

Se sist ukes best kledde her

Asymmetrisk og trendy

I denne lille, svarte kjolen fra Carolina Herrera stjal hun rampelyset på den røde løperen, og fikk mye oppmerksomhet for sin slanke, veltrente kropp.

Designerkjolen er supertrendy med én skulder og sin asymmetriske form. De forskjellige stoffene på over- og underdelen deles av med en rad av glitrende stener.

Renée har vært forsiktig med tilbehøret til kjolen, og har valgt hudfargede pumps fra Christian Louboutin og en ring som matcher beltet på kjolen.

Håret toner ned

Hår og makeup er enkel og er med på å tone antrekket ned. Renées hår er festet i en løs hestehale i nakken, og makeupen er lys og naturlig til Renées lyse hud. Her er det kjolen som er i fokus.

Renée Zellweger er tydeligvis stolt av den veltrente og lille kroppen. Hun får nyte det mens hun kan. Om kort tid må hun starte å spise seg opp til rollen som Bridget Jones i den tredje filmen om den klønete britiske journalisten.

Men tirsdag kledde Renée både den flotte kjolen og sin lille kropp.

Les også:

Hvem kler kjolen best?

Zara Home hjem til deg

Vampyrene overtar

Tilbake til Klikk Mote

ENKELT OG STILIG: Reneé Zellweger i kjole fra Caroline Herrera og sko fra Christian Louboutin. Håret og makeupen er enkel og pen.

ENKELT OG STILIG: Reneé Zellweger i kjole fra Caroline Herrera og sko fra Christian Louboutin. Håret og makeupen er enkel og pen. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning