Vanessa Hudgens i Zac Posen

Ukas best kledde

«High School Musical»-stjernen gjør det meste riktig med dette antrekket.

RAVNSVART: Vanessa Hudgens treffer blink på kjærestens premiere.

RAVNSVART: Vanessa Hudgens treffer blink på kjærestens premiere. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
VAKKER: Vanessa Hudgens balanserer farger og stil på en riktig måte.

VAKKER: Vanessa Hudgens balanserer farger og stil på en riktig måte. Foto: Foto: Stella Pictures

Du husker kanskje Vanessa Hudgens best som den beskjedne Gabriella i «High School Musical»-filmene. Men Vanessa har for lengst vokst fra sin populære rollefigur.

På premieren til filmen «17 Again», der kjæresten og «High School Musical»-kollega Zac Efron spiller hovedrollen, strålte Vanessa om kapp med sola.

Se sist ukes best kledde her!

Den 20 år gamle jenta gjør lurt i å velge hudfarget, som er en av vårens hotteste trender. Nude-trenden ble plukket opp av stjernene allerede for et år siden, men det er først nå at den har slått til for fullt. Vanessas kjole er fra superdesigner Zac Posen.

Les også: Gjør garderoben klar til våren

Vanessas ravnsvarte hår er enkelt å matche med tilbehør. 20-åringen har valgt høye, svarte sandaler fra Camilla Skovgaard og et rocka belte fra Linea Pelle. I tillegg er Vanessas makeup rocka og kul, med sotede øyne, bleke lepper og svart neglelakk.

Med hudfargede toner og svart, kan det fort bli fargeløst og platt. For å bryte opp det hele og tilsette litt farge til antrekket har Vanessa Hudgens gått for en oransjerød clutchveske fra Nancy Gonzalez.

Les også: Stjernenes tips til perfekt bikinikropp

Stem på verdens vakreste blondine her

SVART: Vanessa Hudgens går for svart i tilbehøret. Skoene er fra Camilla Skovgaard og neglelakk og sminke matcher Vanessas naturlige farger.

SVART: Vanessa Hudgens går for svart i tilbehøret. Skoene er fra Camilla Skovgaard og neglelakk og sminke matcher Vanessas naturlige farger. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning