Marion Cotillard

Ukas best kledde

Marion Cotillard strålte på den røde løperen.

BEST KLEDD: Marion Cotillard under premieren av "Public Enemies" i London.

BEST KLEDD: Marion Cotillard under premieren av "Public Enemies" i London. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
STJERNE: Vi mener at dette antrekket får Marion Cotillard til å se ut som den stjernen hun er. Hva mener du?

STJERNE: Vi mener at dette antrekket får Marion Cotillard til å se ut som den stjernen hun er. Hva mener du? Foto: Foto: Stella Pictures

Som hovedrolleinnehaver i en film skal man gjerne stikke seg ut på premieren til filmen. Det hadde Marion Cotillard ikke noen problemer med!

Elegansen rådet for Marion da hun valgte antrekk til premieren av «Public Enemies» i London mandag.

Westwood, Dior og McCartney

Den dyprøde kjolen er fra Vivienne Westwood, og de tøffe, svarte skoene er fra Christian Dior. Stella McCartney står for designet på den svarte clutchvesken, mens den store ringen er fra smykkegiganten Chopard.

Se sist ukes best kledde her.

Uten stylist

De fleste stjernene i Hollywood har en stylist med på laget som gjør jobben enklere for seg. Men Marion jobber ikke med noen stylist. Det gjør at vi får enda mer respekt for den franske, Oscar-belønnede skuespilleren. Dette er rett og slett hennes egen, supre stil!

Sminken er nedtonet og sommerlig, og håret er gredd vekk fra ansiktet. Det eneste vi savner er kanskje noe enkel ørepynt. En diamant hadde vært nok. Men la nå ikke det legge en demper på dette antrekket.

Marion Cotillard skinner som en prinsesse!

Les også:

Sommerens hotteste trend

Sommerens store skoguide

Få blafrende øyevipper

Tilbake til Klikk Mote

EGEN STIL: Marion Cotillard har stylet seg selv. Veske fra Stella McCartney, Ring fra Chopard og sko fra Christian Dior. Kjolen er fra Vivienne Westwood.

EGEN STIL: Marion Cotillard har stylet seg selv. Veske fra Stella McCartney, Ring fra Chopard og sko fra Christian Dior. Kjolen er fra Vivienne Westwood. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning