Jennifer Garner

Ukas best kledde

Jennifer Garner har byttet ut joggebuksa med Hollywood-glamour.

TILBAKE: Jennifer Garner er tilbake på den røde løperen etter at hun fikk datteren Seraphina i januar.

TILBAKE: Jennifer Garner er tilbake på den røde løperen etter at hun fikk datteren Seraphina i januar. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
GLAMORØS: Jennifer Garner på filmpremiere i Hollywood.

GLAMORØS: Jennifer Garner på filmpremiere i Hollywood. Foto: Foto: Bulls

De er under fire måneder siden hun ble mamma for andre gang. Siden fødselen har Jennifer Garner (37) fått en lykkeklump til å holde styr på. Med et spedbarn på armen og en treåring som drar i den andre armen, kan vi forstå at det er vanskelig å holde glamourkontoen full. Dermed har det blitt mye slitte jeans, badekåper og joggebukser på skuespillerinnen den siste tiden.

Se sist ukes best kledde her!

På mandag var joggebuksa byttet ut med en lekker svart kjole fra Rachel Roy i anledning premieren av hennes nyeste film, «Ghost of Girlfriends Past», i Hollywood. Smykkene i gull og grønt er fra Neil Lane. Vesken i gull gir mer liv til antrekket.

Les også: Kle deg naken

Flatterende fasong

Det er ingen tegn til at Jennifer fødte for knappe fire måneder siden i den fotside svarte kjolen. Kjolen har en slik passform at den skjuler mageregionen og draperer brystpartiet og får det til å se mindre ut.

Jennifers sminke er strålende og glamorøs, og fremhever hennes brune øyne og sterke beinstruktur. Håret er lagt i tilfeldige bølger for å bryte det elegante med en røffere look.

Les også:

Sexy sko til under 1000 kr

Alt om vårmotene

GULL OG GLITTER: Jennifer Garner livner opp den svarte kjolen med tilbehøret. Veska, kjedet og armbåndene tiltrekker seg ekstra oppmerksomhet.

GULL OG GLITTER: Jennifer Garner livner opp den svarte kjolen med tilbehøret. Veska, kjedet og armbåndene tiltrekker seg ekstra oppmerksomhet. Foto: Foto: Bulls

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning