Eva Longoria

Ukas best kledde

En stjerne skinner i hvitt.

BEST: Eva Longoria

BEST: Eva Longoria Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
STRÅLER: Eva Longoria i en drøm av en kjole fra Gostavo Cadile og sko fra Christian Louboutin.

STRÅLER: Eva Longoria i en drøm av en kjole fra Gostavo Cadile og sko fra Christian Louboutin. Foto: Foto: Stella Pictures

Vakre Eva Longoria er mest kjent for sin rolle som pripne Gabrielle Solis i «Frustrerte frue». Men på pressekonferansen til ALMA Awards var det ikke mye som tydet på at hun er frustrert - stilmessig, i alle fall.

Når man ser et bilde av Eva Longoria alene, skulle man ikke tro at hun er bare 157 cm på sokkelesten. Dama er så flink til å kle seg at hun ser ut som hun er 20 cm høyere.

Se sist ukes best kledde her

God lengde for lave

Den hvite kjolen med vakre steiner i halsen er fra Gustavo Cadile. Kjolen er klassisk og elegant både i snitt og farge. Den er kuttet rett over knærne - en lengde som er perfekt for Eva Longorias lille og slanke kropp.

Selv om kjolen er halvveis åpen i ryggen, lar Eva valgt å kjøre safe med en flott hestehale hengende nedover ryggen. På den måten får hun en elegant frisyre som i tillegg dekker noe hud for at antrekket ikke skal bli for avslørende.

Evas lekre Christian Louboutin-sko er helt i tiden. Ikke bare har de åpen tå og den velkjente røde sålen - gullkanten på ytterkanten på sålene gjør skoene et hakk mer elegante, og plattformsålen gjør de mer trendy.

Naturlig og frisk

Eva har valgt få og diskrete smykker, hvilket er et ypperlig valg siden steinene på kjolen sitter så tett opptil ansiktet som de gjør.

Sminken er frisk og fin og står i stil til Evas valg av kjole og hennes naturlige farger.

Godt, godt!

Les også:

Hvem kler kjolen best? Stem!

Disse ødelegger bildene dine

Tilbake til Klikk Mote

KLASSISK: Eva Longoria gjør det fulle ut av antrekket.

KLASSISK: Eva Longoria gjør det fulle ut av antrekket. Foto: Foto: Stella Pictures

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning