Demi Moore

Ukas best kledde

Demi Moore viser at hun fortsatt holder koken.

BEST KLEDD: Demi Moore er kledd i grått, men er ingen grå mus.

BEST KLEDD: Demi Moore er kledd i grått, men er ingen grå mus. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
FLOTT PAR: Ashton Kutcher og Demi Moore kler hverandre. Se Demis flotte antrekk!

FLOTT PAR: Ashton Kutcher og Demi Moore kler hverandre. Se Demis flotte antrekk! Foto: Foto: AP/Scanpix

Under gallamiddagen i det hvite hus hadde stjernene hentet fram det fineste de hadde fra skapet. Demi Moore og ektemannen Ashton Kutcher var blant de heldige inviterte, og var også blant de best antrukne på White House Correspondents-middagen.

Hun er kanskje 46 år, men ser ikke ut som hun er en dag over 30. Demi Moore er flink til å holde utseendet ved like, dog med litt kirurgisk hjelp, og vet hva hun kler og ikke.

Se sist ukes best kledde her!

Denne duse grå chiffonkjolen fra Versace er som skapt for vakre Demi. Hun har naturlige farger som er sterke nok til å bære den vanskelige fargen, som mange ville sett ut som en grå mus i. Den asymmetriske fasongen med én skulder er helt i tiden.

De vakre diamantsmykkene er fra Neil Lane og den metalliske clutchvesken er fra Roger Vivier.

Demi Moore har lagt en makeup som matcher både hennes egne farger og fargen på kjolen. Den gråblå skyggen over øynene får hennes brune øyne til å stråle, samtidig som den henter opp igjen fargene på antrekket. Ellers har Demi en naturlig glød i huden med en lett blush i kinnene.

Les også: Sminke til din ansiktsform

Det eneste som drar ned helheten på dette antrekket er det røde Kabbalah-båndet på Demis venstre arm. Men noen ganger må religion gå foran mote.

Les også: Alt om ukas best kledde

Stem på den hotteste Hollywood-mammaen!

FORSIKTIG TILBEHØR: Smykkene fra neil Lane og clutchveska fra Roger Vivier passer perferkt til resten av Demi Moores antrekk. Sminken er også velbalansert.

FORSIKTIG TILBEHØR: Smykkene fra neil Lane og clutchveska fra Roger Vivier passer perferkt til resten av Demi Moores antrekk. Sminken er også velbalansert. Foto: Foto: Bulls

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning