Når høsten kommer finnes det ingenting deiligere enn en varm strikkegenser. Likevel kan det fort bli litt kjedelig med bare genser og jeans.

Derfor viser stylist i Det Nye Cecilie Mevatne seks ulike måter du kan piffe opp strikkegenseren din på.

De neste dagene vil stylisten dele sine råeste garderobetips. Stylisten er ekspert på å få rimeligere plagg til å se eksklusive ut, i tillegg til å finne originale måter å bruke dem på.

I videoen over viser hun deg hvordan du kan få seks flotte looks, ved hjelp av bare én genser.

Stylingen er tidløs, trendy og passer perfekt til høst- og vintersesongen. Dessuten passer måten hun styler på enhver smak og anledning. Enten du liker klassisk og elegant, eller rocka og glamorøst, kan du hente inspirasjon fra videoen over til både jobb, studier og fest.

Stylisten har lang erfaring fra moteindustrien og har jobbet for noen av verdens største moteblader.

Mevatne begynte karrieren sin i Cosmopolitans stylingrom i Australia, før hun senere kapret jobben som motestylist for Harper's Bazaar i Singapore.

Mevatne har en helt egen måte å kombinere plaggene på, som gjør at de ser eksklusive og trendy ut selv med små justeringer.

Se hennes fantastiske tips i videoen over. Triksene er virkelig verd å få med seg.

Kameraet til innspilling, Panasonic Lumix GX8. er lånt av produsenten.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!