Kjendiser i svart jumpsuit

Trendalarm: Svart buksedress

Svarte buksedressen er i vinden som aldri før, og kjendisene har selvfølgelig hevet seg på trenden.

Publisert
DEN NYE SORTE: Svart buksedress er i vinden som aldri før. Her fra Max Azria visningen under Mercedes Benz Fashion Week i New York.

DEN NYE SORTE: Svart buksedress er i vinden som aldri før. Her fra Max Azria visningen under Mercedes Benz Fashion Week i New York. Foto: Foto: Bulls

Flere av de store designerne har vist fram sine kolleksjoner for vår og sommer 2009 de siste ukene.

Moteuken i København fant sted tidlig i forrige måned, og deretter fulgte Stockholm, Oslo, New York og London. Denne uken har turen kommet til Milano.

Trendalarm

På visningene får publikum se hva som kommer til å være trendy neste sesong, og noe som gikk igjen flere steder var den såkalte buksedressen, eller jumpsuiten som den også kalles.

Både Betsey Johnson, Bottega Veneta, Max Azria og Elie Tahari hadde kolleksjoner hvor dette plagget ble vist fram.

Den nye svarte

Jumpsuiten har ligget i motebildet en stund nå, og det har også kjendisene fått med seg. Det siste året har både små og store stjerner blitt observert i plagget - både til hverdags og til fest.

En farge som ofte går igjen er sort. Både Sienna Miller (26), Selma Blair (36) og Kate Beckinsale (35) har dukket opp på den røde løperen i ulike svarte buksedresser den siste tiden.

Følg trenden

Flere av kjedebutikkene her hjemme har også hevet seg på trenden, så det er derfor enkelt for den vanlige jenta i gata å få tak i en buksedress.

Eller du kan velge en vintagevariant som du finner i bruktbutikker. Da får du en som ingen andre har lik.

Finner du ikke det du leter etter i butikken, kan nettet være redningen. Flere butikker selger klærne sine over nett, og mange privatpersoner selger ting de er lei av på nettsteder som for eksempel eBay.

Kombiner det nye trendantrekket med høye hæler og en kul clutchveske, og vips er du klar for en tur ut på byen.

Se bilder av kjendisene i bildegalleriet over.

I MOTEBILDET: Buksedressen har blitt vist på flere visninger denne høsten. Her fra Betsey Johnson, Bottega Veneta og Elie Tahari.

I MOTEBILDET: Buksedressen har blitt vist på flere visninger denne høsten. Her fra Betsey Johnson, Bottega Veneta og Elie Tahari. Foto: Foto: Bulls

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning