Rihanna

Tre tøffe antrekk for en tøff dag

Rihanna skifter antrekk som andre skifter gir.

FRA DEMON TIL GUDINNE: Rihanna har et antrekk til enhver anledning.

FRA DEMON TIL GUDINNE: Rihanna har et antrekk til enhver anledning. Foto: Foto: Bulls

Publisert Oppdatert
GJENNOMSIKTIG: Ikke en gang en 10.000 dollarskjole fra Stephane Rolland leveres med puppegløtt-garanti.

GJENNOMSIKTIG: Ikke en gang en 10.000 dollarskjole fra Stephane Rolland leveres med puppegløtt-garanti. Foto: Foto: Stella

Etter at Rihanna ga det første intervjuet om Chris Browns mishandling før helgen, har alle villet ha en bit av den vakre Bermuda-baben. Travle dager krever varierte antrekk, tenker tydeligvis den etterspurte artisten.

I går startet hun stafetten med en opptreden på Alexa chung Show. Da hun gikk inn i studio hadde hun på seg en heftig MC-outfit: Svart skinn fra topp til tå.

Etter en stund kom hun ut av studio, men da hadde det skjedd en metamorfose. Rihanna hadde på seg en stripete hettekjole i svart og rødt - en feminin variant av genseren til marerittmannen Freddy Krueger.

Rihanna avsluttet dagen glamorøst. Glamour Magazine kåret Årets Kvinne i Carnegie Hall, og til denne helt spesielle anledningen stilte Rihanna i et antrekk en R&B-prinsesse verdig:

Hun hadde på seg en fantastisk origami-inspirert kreasjon fra Stephane Rolland - aldri så lite gjennomsiktig i brystpartiet, kan hende, men Rihanna er da heller ikke kjent for å være sjenert. Hun toppet kaken med eksklusivt bling fra Cartier.

Det kom som en overraskelse på 21-åringen da hun faktisk fikk en av prisene for å oppfordret kvinner til å bryte ut av voldelige forhold.

Da hun skulle opp på podiet for å takke og ta imot angret hun på at hun hadde tatt på seg den trangeste kjolen som var å få.

Se video:

Det finnes gode menn der ute. Jeg håper jeg finner en av dem...

Les mer:

30 kule parkaser

Stylistens favoritter fra Jimmy Choo

«Twilight»-stjerne kaster klærne i pelsprotest

«90210»-stjernen fronter kvise-nettsted

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning