Topp ti motegleder: mars

Ti ting vi gleder oss til

Mars måned har mye å by på, både på mote- og skjønnhetsfronten.

NYHETER I MARS: Detter er noen av nyhetene i mars som vi gleder oss til.

NYHETER I MARS: Detter er noen av nyhetene i mars som vi gleder oss til. Foto: Foto: Produsentene

Publisert

Vi har begynt med en ny serie artikler hvor vi forteller deg hvilke ti nyheter og arrangementer vi gleder oss til hver måned.

Mars måned har mye godt å by på - mange produsenter kommer med nyheter både for kvinner og menn, fashionistaer og skjønnhetsguruer.

Her kommer listen for mars, i tilfeldig rekkefølge:

1. Støtt HIV/AIDS-arbeidet

STØTT EN GOD SAK:  Kjøper du The Body Shop sin nye leppepomade støtter du HIV/AIDS-arbeidet.

STØTT EN GOD SAK: Kjøper du The Body Shop sin nye leppepomade støtter du HIV/AIDS-arbeidet. Foto: Foto: produsenten

The Body Shop og MTV Networks International lanserer Tantalising Lip Butter denne måneden, hvor deler av salget går til å finansiere forebyggende tiltak mot HIV/AIDS.

Leppepomaden koster kr 79, hvorav 40 kroner går direkte til Staying Alive Foundation som jobber med HIV/AIDS-forebyggende tiltak ved å dele ut stipender til grasrotprosjekter rettet mot ungdom.

Daglig blir mer enn 3000 ungdom mellom 16 og 24 år smittet med HIV, ifølge statistikk fra UNAIDS.

Produktet inneholder fuktgivende sheabutter og økologisk bivoks fra Solidarisk Handel i Ghana og Zambia, i tillegg til ekstrakter fra eksotiske dragefrukt. Leppepomaden er også fri for konserveringsmidler.

Tantalising Lip Butter er i salg fra 23. mars.

2. Juks deg til kløft

Det engelske undertøysmerket Wonderbra er viden kjent, ikke bare for sin gode kvalitet og bra passform, men mest av alt for å gi bysten «det perfekte løftet».

I mars lanserer tre nye Wonderbra-modeller med spesielle egenskaper i utvalgte Lindex-butikker.

«Sensous T-shirt bra» har runde skåler som gir en perfekt silhuett, «Gelbra» har lav skjæring og avtagbare stropper, mens «Multi plunge T-shirt bra» har gjennomsiktig stropp mellom skålene og gir flere funksjonelle muligheter med de ulike skulderstroppene.

De ulike bh-modellen koster mellom kr 299 og kr 349.

3. På ringfingeren

KLØFT: Wonderbra er kjent for å gi kvinner en etterlengtet løft på bysten.

KLØFT: Wonderbra er kjent for å gi kvinner en etterlengtet løft på bysten. Foto: Foto: produsenten

Det svenske avant garde-smykkemerket Efva Attling kommer med en ny ring denne måneden.

RING: Efva Attling sin MoonWalk-ring

RING: Efva Attling sin MoonWalk-ring Foto: Foto: Charlotte Strömwall

Den svenske designeren har klart å nå langt utover de nordiske landegrensene. Stjerner som Madonna, Jennifer Aniston og Kylie Minogue har alle blir observert i hennes unike designsmykker.

MoonWalk Wide Ring koster kr 1400.

4. Pleiende leppestift

Sliter du med tørre og såre lepper, men har gjerne lyst til å bruke en farget leppestift i stedet for bare en balm? Da er L'Oréal sin nye Color Riche Shine Gelée din redning.

Den nye leppestiften har bidronninggelé og sheabutter som nærer, pleier og gir fuktighet til leppene, samtidig som den skinner som en gloss. I tillegg har den farge som er like sterk som tradisjonelle leppestifter.

Color Rich Shine har 8 fargenyanser, og koster kr 109.

5. Støtt brystkreftsaken

Tommy Hilfiger og den danske supermodellen Helena Christensen har inngått et samarbeid.

PLEIENDE: L'Oréal sine nye lepepstifter inneholde bidronninggelé og sheabutter som pleier leppene.

PLEIENDE: L'Oréal sine nye lepepstifter inneholde bidronninggelé og sheabutter som pleier leppene. Foto: Foto: produsenten

Denne måneden lanserer klesmerket sin tredje limited edition veske som støtter Breast Health International (BHI) -en organisasjonen som jobber for å finne en kur mot brystkreft.

STØTT EN GOD SAK II: Kjøper du denne vesken fra Tommy Hilfiger, støtter du kampen mot brystkreft.

STØTT EN GOD SAK II: Kjøper du denne vesken fra Tommy Hilfiger, støtter du kampen mot brystkreft. Foto: Foto: produsenten

I år er det Helena som er ambassadør for initiativet.

- Jeg er beæret over å bli valgt som ambassadør for en såpass viktig sak, sier modellen.

Hele 50 prosent av utsalgsprisen går til «Fund for Living» - en global kampanje iverksatt av BHI.

Vesken blir solgt i Tommy Hilfiger sine såkalte flagshipstores i hele Europa fra og med mars, og koster kr 2600.

6. Klokkeklart

Tissot kommer med nye klokker for de sportslige og eventyrlystne.

Tissot T-Touch Ekspert er en robust klokke som passer til bruk i tur og mark, og har spennende nye detaljer som høydeforskjell måler, nedtelling og baklys, og passer dermed perfekt til blant andre skikjørere og klatrere. I tillegg har den både kompass, termometer og barometer.

I alt har den hele 11 funksjoner som blir aktivert ved å berøre glasset.

Klokkene vil være i butikk fra mars, og koster kr 6995 for menn og kr 5695 for damer.

7. Vekk med cellulittene

Om natten hviler kroppen, og forskere har kommet fram til at vi derfor lagrer fett lettere på denne tiden av døgnet. Detter er derfor den beste tiden å motvirke cellulitter.

Biotherm lanserer nå Celluli Laser Intensive Night som er en aktiv slimming behandling som du påfører før du går og legger deg.

SPORTY: Tissot har laget en ny serie klokker for den sporty og eventyrlystne med hele 11 ulike funksjoner.

SPORTY: Tissot har laget en ny serie klokker for den sporty og eventyrlystne med hele 11 ulike funksjoner. Foto: Foto: Produsenten

Produktet lover å bryte ned cellulitter og gjenskape silhuetten i løpet av bare ti netter ved å minske lagringen av fett og redusere væskeansamlinger i beina.

FJERNER CELLULITTER: Biotherm Celluli Laser Intensive Night lover å fjerne cellulitter mens du sover.

FJERNER CELLULITTER: Biotherm Celluli Laser Intensive Night lover å fjerne cellulitter mens du sover. Foto: Foto: produsenten

Celluli Laser er i salg fra uke 14, og koster kr 395 for 200 ml.

8. 10 årsjubileum

Levi's Engineered Jeans feier 10 årsjubileum for sin revolusjonerende design denne våren og sommeren.

En limited edition-kolleksjon som relanserer den originale «twisted leg» jeansene er nå tilgjengelig i butikken for å feire jubileet. Stoffene i buksene er laget på samme måte som i de originale jeansene fra 1999 - med en miks av bomull og hemp.

Buksene er tilgjengelig i utvalgte butikker, og koster fra kr 2199.

9. Volumiøse vipper

Helena Rubinstein lover å gi deg vipper med majestetisk lengde og volum i en fjærlett utgave med sin nye Lash Queen Feather Collection.

Kosten er formet som en fjær - med en bred og en flat side - for å dekke vippene fullstendig i et strøk. Den flate siden skal gi vippene en umiddelbar fylde, mens de to kammene strekker vippene ut for å gi dem lengde.

Maskaraen kommer i en ny og luksuriøs designhylse som er utarbeidet av den verdenskjente designskolen ESAG Penninghen School i Paris.

JUBILEUM: I år er et ti år siden Levi's kom med sin Engineered Jeans, og dette må selvfølgelig feires.

JUBILEUM: I år er et ti år siden Levi's kom med sin Engineered Jeans, og dette må selvfølgelig feires. Foto: Foto: produsenten

Lash Queen Feather Collection er i salg fra uke 14, og koster kr 275.

DESIGNMASKARA: Maskarahylsen på den nye Lash Queen Feather Colelction er utarbeidet av den kjente designskolen ESAG Penninghen School i Paris.

DESIGNMASKARA: Maskarahylsen på den nye Lash Queen Feather Colelction er utarbeidet av den kjente designskolen ESAG Penninghen School i Paris. Foto: Foto: produsenten

10. Billig og moteriktig

Den billige kjedebutikken Gina Tricot kommer hver uke med nyheter i sine butikker.

Butikkjeden er kjent for å selge klær som er veldig moteriktige til en billig penge. Ofte kan du finne rimelige kopier fra de store motehusene her.

Klærne i bildet under kommer alle i butikk i løpet av mars, og koster enten kr 199 eller kr 299. Vi falt spesielt for den lyseblå buksedressen med korte bein og stropper.

Vi gjør oppmerksomme på at vi ikke får betalt for å omtale produktet, eller at vi på noen annen måte er sponset av produsenten.

BLÅTT OG GLITTER: Gina Tricot kommer med mange nyheter i mars, blant annet denne blå kjolen med prikker, den svaret vesten med firkantede paljetter i gull og den blå buksedressen

BLÅTT OG GLITTER: Gina Tricot kommer med mange nyheter i mars, blant annet denne blå kjolen med prikker, den svaret vesten med firkantede paljetter i gull og den blå buksedressen Foto: Foto: produsenten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning