Test av lipgloss

L' Oréal Paris Glam Shine Gloss Brilliance 6h

Skinner fint, men lukter ikke særlig godt.

TEST: Test av lipgloss

TEST: Test av lipgloss Foto: Foto: Petter Berg/HM Foto

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Leppene blir blanke og fine

- Holder ikke i de forventede seks timene

- Lukter ikke godt

- Føles litt klissete og seig

Produsenten lover:

Takket være sitt Shine Fix™-kompleks gir Glam Shine 6h en myk, men motstandsdyktig hinne som garanterer fantastisk hold. I seks lange timer gir Glam Shine 6h en glossy fargefinish. Og selvfølgelig uten at du trenger touch-ups!

Resultatet er en virkelig glansfull, myk og motstandsdyktig hinne, en jevn, glatt overflate og garantert lang holdbarhet. En formel som sørger for en perfekt balanse mellom intens glans og fantastisk varighet. Leppene er definert med nydelig, glansfull farge.

Dette sier testerne om L' Oréal Paris Glam Shine Gloss Brilliance

- Denne føles klissete uten å være det. Etter en time eller to så er den ujevn. Den har en fin applikator som er behagelig å påføre med. Den har også en fin glans. Den ligger ut i kantene av leppene etter et par timer, den trenger jevnlige touch-ups.

- Har brukt denne lenge og er meget fornøyd. Men sitter ikke på etter seks timer. Men mye sitter igjen - så om man påfører noen ekstra strøk innimellom så sitter den på like fint.

- Jeg liker applikatoren og glossen ser veldig fin ut på. Føles litt klissete i munnvikene og smaker såpeaktig. Glossen sitter ganske godt også når man spiser og drikker.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris

Konklusjon

Leppene blir blanke og fine.

Applikatoren gjør det vanskelig å få en fin jevnhet på leppene. Lipglossen føles noe klissete og seig, og flere synes den lukter rart.

Etter hvert føles den litt tørr og smuldrete, mener en tester. Holder ikke i de forventede seks timene.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning