Gløtt inn i Gaga-garderoben

Slik fikser hun sin crazy stil

Lady GaGa seiler opp som musikkverdens nye motefavoritt. I den nye utgaven av C! avslører hun alt om sine frekke antrekk!

Publisert Oppdatert

Lady Gaga elsker:

MAKE-UP: Mac. Fordi: - Det er så veldig New York.

DUFT: Ralph by Ralph Lauren og Daisy fra Marc Jacobs

PLATE: David Bowies "Let's Dance"

SOLBRILLER: Vintage Versace

VESKER: Alt fra YSL

MAT: Italiensk

SKO: Akkurat nå er mine vintage Chanel boots favoritten.

Lady GaGa (23) er på alles lepper om dagen, og det er slettes ikke bare hits som «Just Dance» og »Poker Face» som har fått folk til å sperre øynene opp for den driftige damen.

Hun høster nemlig minst like mye oppmerksomhet for sin særegne og heftige klesstil.

Folk ler av meg

- Jeg skylder strippebutikker og transvestitter mye av æren for stilen min. Folk ler av meg, det er ingen hemmelighet. Og vet du hva? I. Do. Not. Care., sier den kule stjernen til magasinet Grazia.

Og Lady GaGa er den som ler sist og best. Det siste halvåret har vært litt av et eventyr for den italiensk-amerikanske jenta, og motebransjen har for lengst trukket den bestemte damen til sitt bryst.

Eget kreativt team

MenLady GaGa eller Joanne Stefani Germanotta som hun egentlig heter lar seg ikke pille på nesen.

Hun har allerede skaffet seg et eget kreativt team, Haus of GaGa, som skreddersyr både kostymene og sceneshowet hennes.

Skal man tro diverse intervjuer hun har gjort har denne jenta alltid likt å kle seg annerledes enn folk flest.

Naken uansett antrekk

Allerede på skolen kledde hun seg litt for sexy ifølge henne selv.

- Venninnene mine pleide å fortelle meg at uansett hva jeg hadde på meg, så så jeg naken ut, bemerker 23-åringen overfor The Sunday Times. Sjekk ut hva «Poker Face»-stjernen har å si om sine egne antrekk!

PRETTY IN PINK: Lady GaGa minner ikke så rent lite om sin store stilinspirasjon, Donatella Versace (bildet t.h.), i denne sjokkrosa, spesialsydde kreasjonen. 23-åringen elsker for øvrig å leke med klær, asessoarer og make up. - Jeg er Donatella anno 2009, sier hun selv.

Donatella Versace.

Donatella Versace.

VINTAGE VERSACE: - Disse solbrillene er vintage Versace. Jeg liker ikke dagens solbriller. Disse er tidlig 80-tall. Jeg har faktisk mistet dem og kommer til å sparke fire mennesker dersom de ikke kan finne dem.

THE LADY IS A VAMP: - Dette er signaturlooken min. Spesielt skuldrene. Hatten er definitivt vintage, noe jeg plukket med meg fra Lower East Side hvor jeg pleier å shoppe. Det vil si, inntil jeg ga opp livet mitt helt og holdent for musikken, forklarer stjernen.

FREAKUM DRESS: - Denne kjolen ble også spesiallaget for meg av Haus, min egen lille «Andy Warhol Factory». Alle som jobber for meg må signere en kontrakt, jeg vil jo ikke at andre artister skal stjele min visjon! Ideen bak denne kjolen var å få det til å se ut som om den har sex med en bikerjakke, forteller den frittalende stjernen til Grazia.

GLITRENDE STJERNE: Det er ingen tvil om at Lady GaGa glitrer både på scenen, til hverdags og på stjernehimmelen om dagen. - Dette er de paljettbesatte trusene mine. Jeg elsker dem! Designteamet mitt lagde dem til meg, bemerker stjernen som for øvrig falt pladask for klærne til den norske designeren Fam Irvoll da hun var på norgesbesøk i fjor.

SECOND SKIN: - Vi lagde denne ut av et YSL belte som jeg bruker som korsett. Jeg elsker å matche. Enten hvitt fra topp til tå, eller sort eller blått. Jeg liker nemlig miksen av sofistikert og trashy. Er det en Donatalla greie? Det jeg liker med henne er at hun er så sterk og ubesudlet. Den legendariske brune huden og det legendariske hvite håret er rett og slett en fantastisk kombinasjon, forklarer stjernen overfor Grazia.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning