Mange skumle aktiviteter i helgen:

Skummelt i London

Skal du til London i helgen? Det skjer mye skummelt i forbindelse med halloweenfeiringen.

SKUMMELT: Det blir en skummel affære å ta pariserhjulet London Eye i London denne helgen.

SKUMMELT: Det blir en skummel affære å ta pariserhjulet London Eye i London denne helgen. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert
LONDON EYE: En skummel trollmann møter deg ved The London Eye - det store pariserhjulet i London denne helgen.

LONDON EYE: En skummel trollmann møter deg ved The London Eye - det store pariserhjulet i London denne helgen. Foto: Foto: The London Eye

Billige hoteller i London

Billig fly til London:

Dersom du har tenkt deg til London i helgen og kunne tenke deg å oppsøke noen attraksjoner der halloweenfeiringen står i sentrum, kan vi foreslå følgende:

The London Eye

I det store pariserhjulet The London Eye vil en egen trollmann være med på turen opp i luften. Trollmannturen i London Eye koster 20 pund, eller ca 220 norske kroner. For barn koster det 15 pund (ca 160 norske). Under " Secret Spell Flight" hjelper ungene trollmannen med å få tilbake hukommelsen og beskytte London Eye for de onde kreftene som følger med halloween. På turen får man høre om utsikten man ser over London, og det vanker en godtepose til alle barn som er med. Secret Spell Flight er tilgjengelig til og med søndag.

Skummelt på Themsen

Dersom det frister med et cruise på Themsen kan dette la seg gjøre i magiske og skumle omgivelser denne helgen. Opplegget på Secret Spell Cruise vil være det samme som på pariserhjulet: Barna hjelper trollmannen med å huske hvordan han utøver sine magiske krefter. Med andre ord blir det nok en del trollmannskunst på den mørke elven Themsen. Halloweencruisene foregår klokken 16.45, 17.45 og 18.45 frem til søndag. Cruiset på Themsen varer i 40 minutter og koster 12 pund (ca 130 kroner).

Du kan lese mer her>>

Madame Tussauds skrekkammer

Også på det kjente voksmuseet Madame Tussauds blir det skrekk og gru denne helgen med halloween som tema. Det legendariske "Chamber of horror" er høyaktuelt i under halloweenhelgen og vil trolig trekke til seg ekstra mange besøkende. Og med skuespillere i skumle kostymer lover museet en skrekkelig opplevelse.

Les mer om halloween på Madame Tussauds vokskabinett her>>

Vampyrjakt i London

VAMPYR GÅR LØS: En gammel myte sier at en vampyr går løs inne på  kirkegården.

VAMPYR GÅR LØS: En gammel myte sier at en vampyr går løs inne på kirkegården. Foto: Foto: iStockphoto

Et annet skummelt tips til Londonturen i halloweenhelgen er å besøke kirkegården Highgate Cemetery. En skumlere opplevelse skal du lete lenge etter! På den igjengrodde kirkegården, hvor det ryktes at en vampyr holder til, kan du vandre mellom gamle gravstøtter formet som vakre engler og figurer. En vakker og annerledes del av London - vel verdt et besøk!

Les også: Vampyrjakt i London>>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning