Test av vippeextensions: Elizabeth Studio

- Wow, vippeextensions på de nedre vippene

Den første søndagsmorgenen følte jeg at jeg gikk «walk of shame» - men så ble jeg avhengig!

UNDERVEIS: Frilansredigerer Eilin ba om full pakke (mange og lange vipper!) da hun skulle teste vippeextensions. Her får hun påsatt vippeextensions både på øvre (til venstre) og nedre (til høyre) vippekant.

UNDERVEIS: Frilansredigerer Eilin ba om full pakke (mange og lange vipper!) da hun skulle teste vippeextensions. Her får hun påsatt vippeextensions både på øvre (til venstre) og nedre (til høyre) vippekant. Foto: FOTO: Privat

Publisert Oppdatert

Eilin tester:

SALONG: Elizabeth Studio, Skovveien 6, på Frogner i Oslo.

TESTET AV: Eilin Bergum, frilansredigerer.

VIPPETYPE: 2D-7D vippeextensions - myke, lette syntetiske minkhår, som er 0,07 mm tykke (samme tykkelse som naturlige vipper). Lengde: 10, 11, 12 og 13 mm på de øvre vippene, og 7 mm på de nedre vippene. Volume: 4-5 vipper per vipp på de øvre vippene, og en vipp per vipp på de nedre.

LIMET: Et sterkt lim av merket Ulbon Glue på de øvre vippene, og et svakere, allergivennlig lim som heter Safity Glue til undervippene.

PRIS OG VARIGHET: 2290,- for nytt sett på de øvre vippene, og 1045,- på de nedre. Påfyll på de øvre vippene etter 5 uker: 1090,-. Påfyll på de nedre vippene etter 3 uker: 425,-. Salongen hevder at vippene skal sitte på i 5-6 uker.

Til tross for at jeg er veldig lys, med blonde vipper og bryn (som jeg farger til vanlig), har jeg et ansikt som tåler å bli sminket mye.

Jeg bruker ofte løsvipper til fest, og var derfor veldig giret da jeg bestemte meg for å teste vippeextensions for ett år siden.

Den gangen ble jeg veldig fornøyd med resultatet, og fylte på et par tre ganger.

Etter hvert merket jeg at jeg mistet mange av mine egne vipper, i tillegg til at dette var en dyr vane, så jeg sluttet.

Men da jeg nå fikk muligheten til å pryde øynene med exstensions igjen, var jeg ikke i tvil!

Denne gangen med en ny og bedre teknikk - og for første gang med vippeextensions på de nedre vippene. Gøy!

Fikk full pakke

Da jeg ankom salongen, ba jeg freidig om full pakke: mange og lange vipper!

Selve behandlingen tok nesten fire timer, men det var så behagelig å ligge der at det føltes som maks to.

Jeg småsov søtt mens Lena limte på de øvre vippene, og synes også det gikk overraskende bra å ha øynene åpne da hun satt på de nedre.

Da jeg så meg i speilet, følte jeg at det var litt mye av det gode. Og da jeg grytidlig neste morgen tuslet gjennom byen, angret jeg litt på at jeg hadde bedt om full pakke.

Det var søndag, og jeg følte rett og slett at jeg gikk en «walk of shame».

- Litt i overkant til hverdags

I dag, en måned etter besøket hos Elizabeth Studio, sitter vippene fortsatt på det ene øyet, mens de fleste har falt av på det andre.

Jeg har ikke stelt kjempebra med dem, og føler at de har tålt en del, men konklusjonen blir allikevel at de holder i cirka en måned, før man må fylle på, og ikke i fem-seks uker, slik salongen hevder.

Neste gang vil jeg nok be om litt færre og litt kortere vipper - men for øvrig er jeg superfornøyd!

FØR OG ETTER: Øverst: Før vippene ble satt på. Eilin har blonde vipper, og et ansikt som tåler mye sminke. Hun bruker ofte løpvipper til fest, og var derfor veldig giret på å teste full vippe-pakke med extensions både på de øvre og nedre vippene. Nederst: Det endelige resultatet.

FØR OG ETTER: Øverst: Før vippene ble satt på. Eilin har blonde vipper, og et ansikt som tåler mye sminke. Hun bruker ofte løpvipper til fest, og var derfor veldig giret på å teste full vippe-pakke med extensions både på de øvre og nedre vippene. Nederst: Det endelige resultatet. Foto: FOTO: Privat

VIPPEFIN: Eilin ble superfornøyd med de nye vippene, men har bestemt seg for at hun - neste gang - ber om litt færre og litt kortere vipper.

VIPPEFIN: Eilin ble superfornøyd med de nye vippene, men har bestemt seg for at hun - neste gang - ber om litt færre og litt kortere vipper. Foto: FOTO: Privat

Les også:

34 av de fineste kjolene akkurat nå

Gutta har talt! Dette er usexy, uansett kropp

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning