Billig spa:

Spa til 350 kroner

I april kan du få drømmepris på spabehandlinger i Oslo.

BILLIG SPA: I april kan du gjøre røverkjøp på spabehandlinger i Oslo.

BILLIG SPA: I april kan du gjøre røverkjøp på spabehandlinger i Oslo. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert
BILLIG SPA: Hvem smiler ikke når de kan få rimelige spabehandlinger?

BILLIG SPA: Hvem smiler ikke når de kan få rimelige spabehandlinger? Foto: Foto: Crestock

"Oslo spa- og velværeuke" vil i perioden 23. til 29. april bli arrangert for aller første gang. Denne uken vil spabehandlinger som til vanlig koster over 700-800 kroner bli tilbudt til den nette pris av 350 kroner ved enkelte spa- og velværesentre i hovedstaden. Det er den amerikanske kvinnen Letticia Gilbert som er initiativtaker og som står bak drømmespa-uken i Oslo.

- Jeg kommer fra New York hvor dette konseptet ble presentert for første gang for fem år siden. Det ble umiddelbart en stor suksess. Jeg er et spa-entusiast, eller kanskje til og med en spa-fanatisker, og ønsket å lansere et liknende tilbud for spa-elskere også her i Norge, sier Gilbert til Klikk.no

Les også: Verdens beste spa-anlegg

Enorm respons

I løpet av den siste uken i april vil spabehandlinger ved hele 22 spa- og velværesentre i Oslo bli tilbudt til sterkt reduserte priser. På nettsiden www.spadeal.no som samler de gode tilbudene kan man lese at noen av de vanligvis så kostbare behandlingene man kan få billig den aktuelle uken er ansiktsbehandling med kaviar, tyrkisk saltskrubb, aromaterapi, manikyr, pedikyr og frisørtime.

- En av de mest kostbare behandlingene som tilbys til 350 kroner er ansiktsbehandling med kaviar, som ikke akkurat er billig til full pris, smiler Gilbert. Hun opplyser at alle behandlingene i og for seg er kjempegode kjøp med tanke på at de bare vil koste 350 kroner.

INITIATIVTAKER: Det er Letticia Gilbert som står bak spa- og velværeuken i Oslo i april.

INITIATIVTAKER: Det er Letticia Gilbert som står bak spa- og velværeuken i Oslo i april. Foto: Foto: Privat

I tillegg til behandling ved spasentre, kan man også få behandling ved en rekke klinikker og skjønnehetssalonger i Oslo.

- Hvert sted tilbyr fra tre til syv behandlinger, så det vil være mer enn nok til alle, sier Gilbert. Hun har opplevd enorm respons etter at hun lanserte konseptet.

Planlegger Norgesspa-uke

- Dette er en vinn-vinn situasjon for både kundene og stedene. Kundene får billige behandlinger og spa- og velværesentrene får god reklame og får presentert seg selv. Dette er en flott mulighet for dem til å skaffe seg nye kunder på, sier Gilbert.

På nettsiden til spadeal vil man fra og med den 26. mars klokken 08.00 kunne logge seg inn og få tilgang til de rimelige spabehandlingene og hvilke steder som tilbyr disse.

- Jeg har mottatt tonnevis av e-post og telefoner, så dette kommer til å bli spennende, sier Gilbert. Hennes fremtidsplaner for spadeal er å arrangere en "Norges spa- og velværeuke" høsten 2009 som vil omfatte spa- og velværesentre også utenfor hovedstaden.

Les også:

Finn ditt favoritt-spa

De deiligste spaene

Tilbake til Klikk Reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning