Det Nye MakeUps eksperter svarer

Sminken gutta elsker

Naturlig look eller mørke sexy øyne: Hva liker egentlig gutta?

SMINKETIPS: Ha alltid favorittfoundation din i to farger. Da kan du mikse og matche til din hudtone hele året. Her ser du leppestift fra Dior, foundation fra La Prairie, øyenskygge fra L'Oréal Paris og rouge fra Make Up Store.

SMINKETIPS: Ha alltid favorittfoundation din i to farger. Da kan du mikse og matche til din hudtone hele året. Her ser du leppestift fra Dior, foundation fra La Prairie, øyenskygge fra L'Oréal Paris og rouge fra Make Up Store. Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert
EKSPERTENE: Cecilie Eggen er moteansvarlig i Klikk.no, og har tidligere jobbet for Det Nye i flere år. Julie Botnen er redaksjonssjef for Det Nye MakeUp, og skjønnhetsansvarlig i Det Nye.

EKSPERTENE: Cecilie Eggen er moteansvarlig i Klikk.no, og har tidligere jobbet for Det Nye i flere år. Julie Botnen er redaksjonssjef for Det Nye MakeUp, og skjønnhetsansvarlig i Det Nye. Foto: Foto: Gry B. Traaen

Hei Cecilie + Julie! Jeg lurer på hva slags sminke gutta liker?

Hilsen Line (18)

Hei! Det er et godt spørsmål! Det er nok ganske individuelt, men jeg tror de fleste gutter liker en diskret look på dagen. Naturlig hud, litt forsiktig rouge, lipgloss og maskara. På kvelden er det lov til å tøffe seg litt mer, ved å fokusere på lepper eller øyne. Har du en kjæreste, går det jo an å spørre ham hva han liker best!

Klem fra Cecilie

Følg med på: Beautybloggen

Lurer du på noe om hår, hud, makeup eller kropp? Send inn spørsmål til Det Nye MakeUps ekspertpanel!

Les også:

Hvordan bli frizzfri

Smink deg som en covermodell

Hvilken sextype er du?

25 geniale skjønnhetstips

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning