EKSKLUSIVT I DET NYE:

Omer Bhatti om Michael Jackson

Michael Jacksons norske venn, Omer Bhatti (23), var tilstede da Neverland ble stormet av politet.

HEDRER KONGEN: Omer Bhatti har tatt navnet Michael for å ære sin døde bestevenn.

HEDRER KONGEN: Omer Bhatti har tatt navnet Michael for å ære sin døde bestevenn. Foto: Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Publisert Oppdatert
Les hele portrettet med Omer Bhatti i Det Nye nr 15, som er i butikkene på mandag.

Les hele portrettet med Omer Bhatti i Det Nye nr 15, som er i butikkene på mandag. Foto: Det Nye

Det Nye nr 15 er i salg på mandag!

Det Nye nr 15 er i salg på mandag! Foto: DET NYE

PÅ TUR: Omer Bhatti sammen med Michael Jackson i Tokyo i 1996. Her er de på kino i forbindelse med et spesielt Ghost-arrangement.

PÅ TUR: Omer Bhatti sammen med Michael Jackson i Tokyo i 1996. Her er de på kino i forbindelse med et spesielt Ghost-arrangement. Foto: Foto: Scanpix

For første gang snakker Omer Bhatti ut om tiden med Michael Jackson, og den dramatiske opplevelsen på Neverland for fem år siden.

- Det var helt sykt. Det var ikke bare det at politiet kom, men hele Santa Barbra Police Department troppet opp. Etterforskere med hvite frakker og kofferter gikk rundt, og vi visste ikke hvorfor de var der. Michael var ikke hjemme. Vi ble sittende og vente i 12 timer, som om vi var kriminelle. Selv om man ikke har gjort noe gærent, blir man jo litt nervøs, forteller Omer til Det Nye.

Det var etter at en 12 år gammel gutt hevdet å ha blitt antastet av Michael Jackson ranchen ble ransaket. På denne tiden var Omer 18 år gammel, og var på besøk hos Michael.

I Det Nye nr 15 kan du lese et åpenhjertig intervju med Omer Bhatti. Der forteller han om hvordan han som 12 åring reiste på turné med Michael Jackson, og bodde sammen med superstjernen i fire år.

Rettsaken som fulgte mot Michael Jackson ble tøff, også for Omer - som blant annet stod på vitnelisten.

- Jeg vet ikke om folk skjønner det, men det Michael gikk igjennom var umenneskelig. Selvfølgelig gikk det sterkt innpå meg også. I hvert fall når det ble en så stor sak, og når jeg vet at alt var konspirasjon, forteller han til Det Nye.

Ryktene rundt Michael svirret i lang tid før rettsaken. Det fikk Omer føle på kroppen, da han 16 år gammel kom hjem til Norge. Utenlandsk presse var på han, og blant annet ble han forfulgt av en britisk fotograf, hjemme på Holmlia.

- Paparazzien sto parkert utenfor i tre-fire dager. Han intervjuet hele nabolaget om hvor mye vi betalte i skatt, og hva leiligheten vår kostet. Den engelske tabloidavisen trykket fire store sider med "Michael' new friend". Når du opplever sånne ting blir du innesluttet, og stoler ikke på noen. Jeg er litt paranoid, forsiktig med det meste. Det er så mange luringer der ute, sier Omer.

Finn flere kulturnyheter hos Det Nye.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning