Nudist på nattklubb

Nudist-nattklubb i London

Nattklubben Starkers i London har ingen dresscode. I stedet kan du feste helt uten en tråd...

NAKENDISKO: I London kan du feste uten å ha på deg en tråd!

NAKENDISKO: I London kan du feste uten å ha på deg en tråd! Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock

Publisert Oppdatert
KASTER ALT: Våger du kaste buksa på nakendisko i London?

KASTER ALT: Våger du kaste buksa på nakendisko i London? Foto: Illustrasjonsfoto: Crestock.com

På nattklubben Starkers i London gjelder ikke regelen "dress to impress." Her går nemlig både gjestene og de ansatte uten å ha på seg et eneste klesplagg. Ifølge vg.no er sko det eneste plagget som gjestene har lov til å ha på seg - det for at de ikke skal skjære seg opp på dansegulvet. Riktignok må bartenderne ha på seg bukser av hygieniske årsaker, men bortsett fra dette går alle sammen rundt nakne.

Les også:

London for deg som har sett London

Slik kommer du inn på de kuleste festene

Den noe spesielle nattklubben har blitt svært så populær. Hit kommer folk som liker å vise seg frem - både nudister og ekshibisjonister. Ved midnatt arrangeres sceneshow på nattklubben. Heldigvis er det godt og varmt inne i lokalene, og Starkers reklamerer selv med at klubben passer for den som lengter etter sol og varme.

Du finner Starkers på adressen 65. Goding Street, som ligger mellom Pimlico og Kennington, sørøst i London. Nærmeste t-banestasjon er Vauxhall på den lyseblå Victoria-line.

Neste gang det arrangeres naken-disko er fredag 19. desember. Skulle det ikke passe denne dagen kan du alltids merke av fredag 16. januar i kalenderen. Da er den nemlig på'n igjen - helt uten en tråd.

Les også:

Sexy møbler i stua

Juleshopping i London

Tilbake til Klikk reise

Hva tenker du om nakendiskotek? Er dette å gå for langt, eller synes du det høres kult ut? Si din mening i kommentarfeltet under!

Her finner du billig fly til London:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning