Få coverlooken

Naturlig hud og lekne øyne

Kopier makeupen fra coveret på Det Nye Make Up.

FÅ COVERLOOKEN: Kopier makeupen til Det Nye MakeUps covermodell. Fra venstre: Barry M. blå liquid eyeliner, Isadora Blushpowder nr. 32, Sior Skin radiant base og Clinique high impact mascara.

FÅ COVERLOOKEN: Kopier makeupen til Det Nye MakeUps covermodell. Fra venstre: Barry M. blå liquid eyeliner, Isadora Blushpowder nr. 32, Sior Skin radiant base og Clinique high impact mascara. Foto: Foto: Faksimile, Gry B. Traaen og Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert

Legg foundation i hele ansiktet, og bruk et transparent pudder hvis du blir blank i t-sonen. Marker øynene med en blå eyeliner som du legger i en bred stripe, og avslutt med å dra eyelineren opp og ut i øyets ytterkant.

Legg deretter mye svart maskara på vippene. Avslutt med en beige leppestift med mye fukt, slik at leppene ikke blir tørre og matte.

25. mai er Det Nye MakeUp nr 2 i salg! Der kan du vinne premier for 18300 kr! En ny lekker og sommerfrisk coverlook er klar for å kopieres. Og vi gir deg de beste skjønnhetstipsene for sommeren.

Les også:

Stjel stjernestilene

Skjønnhetsekspert Julie blogger om sine favoritter

Bli vippefin

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning